Міліціонерів вітали з 8 березня

Святкування весняного жіночого дня в обласному управлінні міліції цьогоріч було особливим, розповідають в УМВС України в Тернопільській області. На сцену, аби привітати співробітниць, виходили не тільки відомі артисти, а й творчі таланти в міліцейських погонах.
Перед концертом традиційно відбулися урочисті заходи. З вітанням виступив перший заступник начальна обласного управління внутрішніх справ Валерій Загородній.
Не обійшлося і без приємних моментів. Традиційно співробітниці тернопільської міліції отримали нагороди не тільки від управління, а й Міністерства внутрішніх справ України.

Відтак, кожен підрозділ презентував для жінок свій творчий номер. Пісні, вірші, гуморески і навіть комедійний балет – чого тільки не демонстрували на сцені чоловіки – міліціонери, аби порадувати жінок. По-особливому підготувалися до свята співробітники кінологічної служби. До виступу залучили й чотирилапого помічника по кличці Барон.

Святковий настрій панував не тільки на сцені, а й в залі. Приємно вражені такою винахідливістю і творчістю колег, жінки щедро обдаровували їх оплесками

Коментарі вимкнені.