Муц “мочить” Гуту, а Хоптян вручає йому нагороди

Голова облдержадміністрації Валентин Хоптян, 28 серпня, під час проведення Свята вишиванки у с.Васильківці Гусятинського району, вручив нагрудний знак «Честь і слава Тернопільщини» голові  наглядової ради товариства з обмеженою відповідальністю „Мрія Центр” Івану Гуті, – повідомляє сайт ОДА.

Відзнаку першого ступеня надано за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у соціально-економічний, культурний розвиток області та з нагоди 20-ї річниці незалежності України.

Також голова ОДА вручив відзнаки «Честь і слава Тернопільщини» ІІІ ступеня комбайнеру агрохолдингу «Мрія» Василю Каськіву, керівнику Козівського відділення агрохолдингу «Мрія» Богдану Соломку, водієві агрохолдингу «Мрія» Андрію Шустаку.

«Цього року наша область зібрала рекордний за всю свою історію урожай зернових. В цьому є заслуга і керівників агропідприємств краю, але також і тих людей, які своєю щоденною працею біля землі сприяли тому, щоб щедро родила наша земля, густо колосилися наші лани, повними були комори. За цей їм щира подяка і доземний уклін», – сказав Валентин Хоптян.

В той же час, інший регіонал Орет Муц під час виступів у ВР жорстко критикував Гуту. Як писав Погляд, Орест Муц звинувачує голову наглядової ради і співвласника агрохолдингу «Мрія», Героя України Івана Гуту у привласненні близько мільярда гривень з аграрного сектору.

Про конфлікти у Партії регіонів читайте також у матеріалі Муц на персію, Хоптян у дамки

-1 thoughts on “Муц “мочить” Гуту, а Хоптян вручає йому нагороди

  • 22:23 | 29.08.2011 о 22:23
    Permalink

    …а Хоптян не знає, що “Орест Муц звинувачує голову наглядової ради і співвласника агрохолдингу «Мрія», Героя України Івана Гуту у привласненні близько мільярда гривень з аграрного сектору.” 🙂

Коментарі вимкнені.