На концерті “Території А” в Тернополі “були” Ірина Білик, Скрябін, Левко Дурко та інші (Фото)

На концерті “Території А” тернополяни згадували молодість і дитинство. Тернопільські гурти переспівали пісні хіт-параду. 16 грудня у пабі Хмільне щастя лунали кавери на давні хіти Скрябіна,”The Вйо”, Ірини Білик, “ВуЗВ”, Марини Одольської, Братів Карамазових та інших у виконанні тернопільських гуртів. На свій лад добре відомі композиції переспівали: “Алоізій Карамболь”, “Називний відмінок”, “Фа мажор”, “Зефір”, “Not For Sale” та “100 хвилин”. Організатор концерту Оля Биндас вирішила зробити це дійство, бо вважає, що важко викинути з пам’яті той період.

– Спочатку я думала зробити просто вечірку, де будуть звучати композиції з хіт-параду і транслюватись кліпи. Планувала запросити якийсь один-два гурти, щоб заспівали декілька каверів. Проте, друзі підказали мені ідею, що можна зробити повноцінний концерт і долучити значно більше гуртів, – розповіла Оля Биндас.

“Територія А – це найкраща програма на телеканалі ictv. Любить кожна сім’я, кожен тато і мама співати пісні”, – підривну пісеньку хітпараду виконав гурт “Алоізій Карамболь”.

– Слухай, а той телеканал ще існує, – питає хлопець за сусіднім столиком в свого колеги, – бо мені здається, що вже його закрили…

Зал на концерті був заповнений, дехто дуже чекав дійства.

– Я два місяці чекала цього концерту, навіть вдома слухала записи тих пісень, – каже тернополянка Ірина, яка танцює під сценою. – Найбільше любила “Фантом 2”.

– Я пригадую. як прибігав зі школи, скидав наплічник і одразу біг до телевізора, бо там саме починалась Територія А, – розповідає Максим Кульчицький.

Дехто з присутніх сидів за столиками, інші – танцювали. Ведучий Руслан Богачик веселив присутніх жартами і проводив конкурси. За правильну відповідь на питання про хіт-парад тернополяни отримували кілька пачок сухариків, або комплект журналу Країна.

– Ви знаєте, я в школі співала пісні гурту “The Вйо”, але в шостому класі уявлення не мала, що таке ганджа, про це дізналась лише на першому курсі інституту, – пригадала на сцені солістка гурту “Називний відмінок” Оксана Балуцька.

Деякі гурти готувались до концерту кілька місяців – регулярно проводили репетиції, навіть купили спеціальний одяг.  Так, учасники гурту “Фа мажор” одягнули перуки та інші аксесуари, щоби стати Кузьмою Скрябіном, Іриною Білик, Левком Дурком. Втім, наступного року Оля Биндас сподівається привезти на концерт когось із справжніх зірок “Території А”. Каже, що навіть декого розшукала.

 

-1 thoughts on “На концерті “Території А” в Тернополі “були” Ірина Білик, Скрябін, Левко Дурко та інші (Фото)

  • 16:50 | 19.12.2011 о 16:50
    Permalink

    Тернопільські гурти переспівали пісні хіт-параду_____________якого саме хіт-параду?!Щодня і щотижня створюються різні хіт-паради,якіц постійно змінюються

  • 11:05 | 20.12.2011 о 11:05
    Permalink

    Це той самий хіт-парад.

Коментарі вимкнені.