На Театральному майдані збирали підписи проти геїв

Ні одностатевим стосункам», – кричали в середу пообіді на Театральному майдані люди у білих футболках. Вони роздавали перехожим надруковані листи та збирали підписи.

Коли кореспондент Інтернет-газети «Погляд» підійшла до одного із хлопців і запитала, що це за акція, то почула у відповідь: «Тойво, проти тих… гомосексуалістів». Кореспондент цікавилась що саме стало приводом проведення. Хлопець сказав, що просто «робить свою роботу, а більше може сказати той хлопець з світлим волоссям».

Пізніше виявилось, що протестанти – активісти громадського об’єднання «Рух чистих сердець». Молоді люди вимагали скасувати легалізацію “Ради ЛГБТ-організацій України”

– Якщо людина сидить вдома, то хай там займається, чим хоче, – каже учасник акції протесту, активіст громадського об’єднання «Рух чистих сердець» Юрій Пиців, – ми виступаємо проти гомосексуалізму, як явища. Ще трохи, і дітей в школі будуть вчити, що вона може вільно обирати собі людину будь-якої статі для стосунків. Але це суперечить нашій Конституції, суперечить християнським цінностям. Гомосексуалізм – психічний розлад, який треба лікувати.

Активіст також повідомив, вперше в історії України українського хлопчика продали двом геям. І зраз підготовлено 20 000 українських дітей для продажу, в тому числі одностатевим сім’ям за кордон.

Представники громадського об’єднання «Рух чистих сердець» повідомили, що приїхали зі Львова, однак, були люди й з Тернополя. Член об’єднання Стас Кузьменко повідомив, що вони й далі поводитимуть подібні акції, але які саме – ще не планували.

Кароліна Говірка

-1 thoughts on “На Театральному майдані збирали підписи проти геїв

  • 16:17 | 7.04.2011 о 16:17
    Permalink

    Вітаю неньку Україну!! В нас фашисти появилися:))) Замість того щоб вирішувати реальні проблеми і більш важивіші то нард х..ю страдає, щей молодь підбивають..

  • 16:21 | 7.04.2011 о 16:21
    Permalink

    А нехай пан Юрій Пиців почитає уважніши нашу конституцію…і неверзе дурниць. Позор!!!

  • 21:44 | 7.04.2011 о 21:44
    Permalink

    Що за справа продали дитину? Та будь кому продати дитину то злочин!!!!

  • 21:47 | 7.04.2011 о 21:47
    Permalink

    А як це продали дитину О_о, якась жесть… А на рахунок геїв, то я вважаю що яка б там пара дитину не виховувала, якщо це порядні люди, з неї виросте те що мало вирости. Мене виховували і тато і мама, але я чомусь гей :).

  • 10:45 | 8.04.2011 о 10:45
    Permalink

    я думаю, українське суспільство ще не готове до того, щоб діти в нас виховувались в одностатевих сімях. тим дітям просто хижо буде в нашому соціумі.
    я не категорично проти гомосексуалістів, але проти пропагування таких стосунків на будь-якому рівні. воно й справді для того є власна хата і ліжко, і не бачу необхідності їм створювати і легалізувати ті їхні спілки чи обєднання. це ж тупізм.

Коментарі вимкнені.