На Тернопільщині передано в кумунальну власність гуртожитки ВАТ «Цукровий завод «Поділля»

Під час розгляду порядку денного на третій сесії міської ради, до якого включено 12 питань, депутати прийняли рішення, зокрема, про внесення змін до бюджету м. Тернополя на 2010 р., про звільнення від сплати державного мита та судового збору підприємств, що надають комунальні послуги населенню, про передачу в комунальну власність гуртожитків ВАТ «Цукровий завод «Поділля», а також заслухали інформацію про роботу комісії із забезпечення житлових прав мешканців гуртожитків. Повідомялє прес-служба міської ради.

Як повідомив начальник управління житлово-комунального господарства та екології Олег Соколовський, згідно з рішенням, погоджено прийняти у комунальну власність міста гуртожитки за адресами: вул. Микулинецька, 101, вул. Гагаріна, 3, вул. Гагаріна, 5.

Загалом, у комунальній власності Тернополя перебувають 27 гуртожитків.

Нагадаємо, зараз триває процес приватизації мешканцями своїх помешкань у гуртожитках. Основними умовами здійснення приватизації є: відсутність самочинних добудов та перепланувань, законність поселення, проживання за місцем реєстрації упродовж 5 років та відсутність іншого житла.


Коментарі вимкнені.