Начальник Кременецького райвідділу міліції В. Крайник “кришує” злочинців

Нещодавно нам в редакцію потрапила скарга кременчанки Римар Тетяни Анатоліївни, яку разом із її старенькою матір”ю побили у власній квартирі, – пише Кременець.  На усі звернення у правоохоронні органи вона отримала лише одну відповідь:”Все буде як слід. Розберемося”, але окрім цих обіцянок справа так і не зрушила з місця, а тим часом продовжується лікування після нападу. Аби справа не зайшла у глухий кут ми вирішили піддати даний факт публічності і звернутися до правоохоронних органів із проханням, нарешті зробити те, за що держава платить їм заробітну платню і присуджує зірочки на пагонах.

А справа ось в чому (цитуємо):

7 грудня 2010 року на ім”я начальника Кременецького райвідділу міліції Крайника Василя Івановича була направлена скарга на предмет побиття мене, Римар Тетяни Анатоліївни і Степанюк Ярослави Всеволодівни.

Після нанесення тілесних ушкоджень я і моя мама Степанюк Я.В. по домашньому телефону покликали мого чоловіка Римара Андрія Григоровича для допомоги, але коли мій чоловік прийшов в квартиру моєї мами, винуватці покинули квартиру, сівши у 2 автомобілі Рено та Опель вектра. Власниця Опеля – Левчук Тетяна, а власниця рено – Сирна Марина, сестра Левчук Тетяни, яка проживає у Чернігівській області. Вони увірвалися у квартиру моєї мами і почали нас бити.

В цей же день, 7 грудня ми в телефонному режимі намагалися викликати міліцію, але у зв”язку із тим, що телефон чергової частини не працював, мій чоловік, Римар А.Г. повіз мене і мою маму в чергову частину РВ МВС. Там від мене, Римар Т.А. і Степанюк Я.В. була прийнята заява про напад і нанесення нам тілесних ушкоджень від Левчук Тетяни і Сирної Марини. Після цього, працівник міліції попросив нас повернутися до своїх осель і залишитися там, до приїзду оперативної групи для відібрання показів. Керував опергрупою – майор міліції Стецюк Юрій. Відбирав матеріали для слідства старший лейтенант Ярмолюк Олександр. Після цього ми із мамою поїхали в лікарню, де зняли побої. На чергуванні був лікар Барановський, який для детального обстеження викликав лікаря Буковського, якого мій чоловік привіз на власному авто. Після обстеження мене  Римар Т.А. було госпіталізовано у відділення травматології із діагнозом: струс головного мозку і забій м”яких тканин голови. Лікування відбувалось протягом 23-х днів, але ніхто із працівників міліції так і не навідався до мене і нам не повідомили про стан слідства.

Хоча ще 8 грудня 2010 року мій чоловік, Римар А.Г. особисто ходив на прийом  до начальника Кременецького райвідділу міліції Крийника В., який обіцяв, що справу розкриють і все буде гаразд. Але до сьогоднішнього дня так нічого і не відбувається, ми не знаємо про стан слідства, про те, чи будуть покарані ті люди і як далі жити, можливо, завтра вони прийдуть не просто бити, а вбивати нас, а міліція так і далі буде мовчати згідно “чинного законодавства”

Коментарі вимкнені.