Найкращі вчителі Тернополя

7 травня міський голова Сергій Надал нагородив учасників та переможців всеукраїнського конкурсу «Вчитель року-2011». Уже пройшло три його етапи: I – міський, ІІ – обласний та ІІІ – всеукраїнський.
«Вітаю усіх лауреатів конкурсу «Вчитель року-2011», бажаю наснаги та терпіння у вашій щоденній роботі з молодим поколінням. Нехай вам ніколи не бракує цікавих ідей та нестандартного підходу. Сил вам та натхнення щодня, а також нових здобутків у вихованні майбутнього покоління України», – звернувся до присутніх Сергій Надал.
Учасники міського етапу конкурсу отримали грамоти міського голови та грошові винагороди. Переможці – свідоцтва та наказ про надання премії у розмірі 2000 гривень. Нагородження відбувалося у номінаціях: «Вчитель початкових класів», «Вчитель історії», «Вчитель світової літератури», «Вчитель образотворчого мистецтва», «Вчитель німецької мови». Переможці ІІІ етапу конкурсу отримають по 3000 гривень. Нагороду отримала і працівниця бібліотеки ТСШ №29 Ірена Драч, вона стала переможцем ІІ туру Всеукраїнського конкурсу «Шкільна бібліотека».

Коментарі вимкнені.