Власник найкрасивішого тіла України мешкає в Тернополі (фото, відео)

Рік, що минає, відзначився двома подіями в тернопільському бодібілдінгу.

Тернополянин Ярослав Яковлєв на національному чемпіонаті з бодібілдінгу WBPF (World Bodybuilding Phisique Sport`s Federation), який відбувся 22 жовтня в Києві, виборов четверте місце у важкій ваговій категорії ,тим самим заявивши, що для “еліти” українського бодібілдінгу з’явилася реальна загроза з Тернополя.

– Це було дещо несподівано, оскільки зазвичай на подібних турнірах представники Тернополя не виступають, – розповідає він.

На наступному конкурсі  – відкритому чемпіонаті України WABBA-2011 (World Amateur Body Building Association), що відбувся у Львові в рамках триденного фестивалю силових видів спорту “Сила Нації-2011”, Ярослав здобув звання чемпіона України!

Відомий атлет Ярослав Яковлєв представляв наше місто на чемпіонаті України з бодібілдингу WABBA-2011 (World Amateur Body Building Association) і став його переможцем.

Програма фестивалю “Сила Нації” включала не лише змагання серед бодібілдерів. Визначали кращих в армреслінгу, пауерліфтингу, важкій атлетиці та в стронгмені. Бодібілдери вийшли на поміст у завершальний день турніру.

До слова, востаннє перед цим тернополянин виходив на подіум Британського турніру Mr.Celtic ще у 2006 році, де посів друге місце.  Тому своє повернення розцінює як успішне.

 

– За  місяць до першості країни WABBA  я отримав запрошення взяти участь у чемпіонаті України із бодібілдінгу за версією федерації WBPF. Після цих змагань був запрошений організаторами фестивалю “Сила Нації” виступити на відкритому чемпіонаті України WABBA. Після Києва я звернув увагу на свої слабкі сторони, і вже в Львові двадцятого  листопада судді визнали мене найкращим у категорії .  Після чемпіонату WBPF я перебував у хорошій формі, – каже Ярослав. – Саме тоді Святослав Шеремета і запросив мене виступити по WABBA. Аби підготуватися до таких серйозних змагань потрібно багато часу, а у мене був лише місяць. Проте завдяки досвіду та власній методиці тренувань я все встиг. Форма, яку я виставив у Львові, була набагато кращою, ніж в Києві.

В абсолютній категорії тернополянин Ярослав Яковлєв змагався за перемогу із  Сергієм Яцюком, Сергієм Котуновим , Віталієм Подільським та Ващенком Іваном.  У цьому змаганні  наш земляк взяв третє місце , перше – посів Віталій Подільський

Організатори турніру, за словами нашого бодібілдера, зробили все, щоб спортсмени комфортно почувалися під час фестивалю. Тож враження у нього – найкращі.

– “Сила Нації” – це лише позитивні спогади. Організатори провели все дійство на дуже високому рівні, – стверджує Ярослав. – Звісно, я задоволений  своєю перемогою.  Я вдячний за підтримку своїм партнерам – СК «Сатурн», магазину «MEGA – MASS» м.Чернівці., магазину «Спорт +» м.Тернопіль та всім хто мене підтримував і за мене вболівав.

-1 thoughts on “Власник найкрасивішого тіла України мешкає в Тернополі (фото, відео)

  • 16:59 | 28.12.2011 о 16:59
    Permalink

    Большой дяденька с маленьким ключиком! Бачила…

    • 00:47 | 29.12.2011 о 00:47
      Permalink

      ДУРА ТИ , ШКОДА ТЕБЕ!!!!! НА РАХУНОК КЛЮЧИКА ЦЕ МОЖЕ ГОВОРИТИ ТІЛЬКИ ЙОГО ДРУЖИНА!!

    • 13:17 | 19.03.2013 о 13:17
      Permalink

      Блонди , здесь в тебе проблема… видно ты не знаеш куда ключ совать )))

  • 19:50 | 28.12.2011 о 19:50
    Permalink

    Не надо комплиментов, я знаю что вы в восторге

  • 21:01 | 28.12.2011 о 21:01
    Permalink

    не ключик маленький это у вас замочек раздолбаный!займитесь спортом и укрепите вашу п…. то и ключик станет ключем )))

Коментарі вимкнені.