Тернопіль буде розвиватись – прогноз Івана Круп’яка

Вже доброю  традицією стало цікавитися у астрологів напередодні Нового року, чого нам очікувати від нього. «Погляд» запропонує вам найповнішу картину міркувань астрологів, тарологів та інших знавців незвіданого для простих смертних про те, що очікує нас у Новому 2012 році. Сьогодні прогнозом ділиться незмінний Іван Круп’як.

–          Тернопіль буде розвиватися у динаміці всієї країни, адже ми не живемо відокремлено від усіх. Будуть відбуватися зміни у Україні – вони будуть зачіпати і нас з вами.  Відносно діючої влади – це хороший вибір для тернополян. Те, що зараз чимало людей висловлюють своє невдоволення діяльністю Сергія Надала, скажу так: «Ще той не вродився, хто догодив всім». Людство не змінюється, воно завжди шукатиме винуватців у власних проблемах. Нам властиво розчаровуватися навіть у власних обранцях, що казати про народних.  Насамперед, потрібно проаналізувати власну поведінку та внутрішній світ.

У світі економіка буде падати, але нам не варто на це зважати, не варто прагнути до Європи. Потрібно робити Європу тут, на місцевому рівні. Знову ж таки, переглянути власну поведінку, власний світогляд, окультурювати своє довкілля, мислити по-європейськи.  Людство зараз перебуває на порозі переоцінки цінностей.  Настав час, коли старші мають дати дорогу молодим.  Вони знають краще, як вирішити сучасні проблеми. Я б сказав, що в даному випадку негаразди – рушії прогресу.

Для тих, хто побоюється вкотре прогнозованого кінця світу, скажу – його не буде. Просто зміниться людська свідомість, зміняться людські принципи. Наша політична система збанкрутіла, вона себе вичерпала, отже потрібні зміни саме тут. Особливо змін потребує наша релігійна система, і ці зміни вже відбуваються. Приміром, прийшов Святослав Шевчук, молодий діяч, який вже несе зміни. Трансформуватимуться також усі світові релігії.

 Поради Івана Курп’яка  щодо зустрічі року Чорного Дракона  та прогнози інших астрологів на нашому сайті – згодом. 

-1 thoughts on “Тернопіль буде розвиватись – прогноз Івана Круп’яка

  • 00:06 | 29.12.2011 о 00:06
    Permalink

    М А Р А З М
    тільки не відаю чий – Круп*яка чи Погляду. Ви хоч поважайте читача! Кому треба така біліберда?

  • 13:29 | 29.12.2011 о 13:29
    Permalink

    Жесть! Надал почав не тільки Погляду плати, а й Крупяку!

    • 16:18 | 29.12.2011 о 16:18
      Permalink

      Ггг, за “зелені” не тільки планети як треба стають…а і люди….

  • 16:35 | 29.12.2011 о 16:35
    Permalink

    Цього року ми спілкувались з трьома людьми, які дали свої передбачення. Порівняєте. І, до речі, це для “ser_j” та “зло” – не все продається. Шкода, що Вам цього не зрозуміти

  • 19:53 | 29.12.2011 о 19:53
    Permalink

    Шановний Неастролог) ми щиро поважаємо своїх читачів, саме тому готуємо дуже різносторонні публікації. Тож попереджаємо вас – найближчими днями буде чимало астрології, нумерології і такого подібного. Якщо вас це принижує -не читайте нас, будь ласка, як мінімум протягом найближчого тижня))) А потім – повертайтеся, ми знову станемо серйозними)
    Для тих, хто вкотре переконує, що всі продаються, в тому числі і “Погляд”, і Іван Степанович Крупяк, нагадую – є ще особа журналіста,який відшуковує все найцікавіше, неординарне, те, чого ви не знайдете на інших сайтах (поки вони не поставлять наш матеріал у себе). Тому майте повагу до роботи багатьох людей, які творять для вас даний ресурс, намагаючись бути найшвидшими та неупередженими.
    Всіх благ вам у Новому році!

Коментарі вимкнені.