Nameless святкували одразу три свята

Гурт "Nameless"

8 березня у барі «Коза» відбувся сольний концерт тернопільського гурту «Nameless», який святкував разом з гостями вечірки три свята: своє 19-річчя, день народження бас-гітариста Ярослава Дроздовського і 8 березня.

Так-так, 19-річчя. «Nameless» – один з небагатьох тернопільських гуртів, які можуть похвалитися таким довготривалим існуванням. Було за ці роки в історії гурту достатньо цікавих подій – і фестивалі, і тимчасові паузи в діяльності, і зміна складу, і підбір стилів музики. Але 8 березня вони зібрались чи не в максимальному складі за останні роки. Аби потішити своїх прихильників тим, чого у «Nameless» не відбереш ніколи – атмосферою, позитивом, усмішками і чудовими музичними ритмами.

Багато хто, послухавши пісні «Nameless» у записі, може сказати: “А що в них такого особливого і захоплюючого?” Та щоб дізнатися відповідь на це питання достатньо один раз потрапити до них на “живий” концерт. А «Nameless», в свою чергу обов’язково віддячить вам за візит, увагу та оплески.

8 березня у «Козі» було гамірно. «Nameless» розпочали свій концерт вчасно і мабуть не усі гості здогадувались, що їх чекає попереду більше трьох годин драйвового концерту. «Фішкою» і сюрпризом для усіх став склад групи. З’їхались з усіх куточків країни учасники гурту різних років. На сцені за весь вечір побувало 14 музикантів. Фронтмен гурту Зорян Безкоровайний навіть жартував про барабанщиків різних років з іменем Андрій: «А зараз для вас виконуватиме барабанні партії Андрій №2…» А ще не менш цікавим сюрпризом були своєрідні метаморфози від «Nameless». Бас-гітарист Ярослав Дроздовський заграв на електрогітарі, вокалістка Світлана Фролова – на басах, учасник гурту «THEgEE’s» Сашко Пахомов заспівав разом з «Nameless» пісню, а фан гурту Олег Диган побував у ролі позаштатного тамбурина.

Концерт складався з трьох невеличких відділень, під час яких гурт виконав 34 пісні! В “Козі”, окрім тернопільських фанатів можна було зустріти і гостей з інших міст. Так, друзі з Кіровограда подарували афішу про концерт в честь 20-річчя гурту. На афіші у якості місця проведення було обрано Національний палац мистецтв Україна, а в якості гостей запрошені улюблені гурти Nameless: Velvet Underground, The Brian John Massacre, Kula Shaker та інші.

Один з фанів гурту @dchertousov ввів пряму трансляцію концерту в Twitter, де він брав інтервю в учасників прямо зі сцени. Саме там ми знайшли думки учасників «Nameless» про концерт:

А. Зубакін (барабанщик): Я чекав цього концерта і я просто щасливий грати на цьому концерті разом з усіма цими музикантами. Відчуття космічні

С. Бучинський (гітара): Дуже приємно і надзвичайно зворушливо грати з людьми і так само грати для друзів, з якими гралося багато років!

Наталя Багрій (флейта, альт, окарина): Суперфантастішвандерфул! 🙂

Зорян Безкоровайний (вокал,гітара): Ми працювали цілих два тижни щоб заграти цілих 37 пісень! Це безумовно унікальний концерт для нас!

Я. Дроздовський (бас-гітара): За ці 3 години концерту іде така віддача, і така енергія в зал, яка просто не була очікувана! Супер!

Незважаючи на те, що концерт тривав більше трьох годин, фанати гурту не відпускали «Nameless» зі сцени. І хоча заклад закривався і була вже пізня година, Nameless виконали ще декілька пісень на біс. Свято вдалось на славу і учасники гурту ще не раз будуть згадувати цей концерт з приємною усмішкою на вустах.

Андрій Бест

Коментарі вимкнені.