Наталка Малетич та видавництво «Грані-Т» відвідали Тернопіль

Спеціально запрошеним гостем чотирьох зустрічей стала відома українська письменниця Наталя Малетич, яка презентувала свою книгу «Про Зайчика-Забудька та інші історії».

Перша зустріч-презентація відбулася в міській дитячій бібліотеці № 2 із учнями школи-ліцею № 6 ім. Н. Яремчука. Школярі із задоволенням слухали цікаві розповіді про рожевого зайчика та маленьку дівчинку Вітусю. Також автор поділилася враженнями від пригод, котрі відбувались із її донечкою, які також знайшли своє місце у книзі.

Друга зустріч-презентація відбулася у школі №4. Разом із Наталкою Малетич першокласники занурились у цікавий світ пригод Зайчика-Забудька. Дізнались, чому ввечері обов’язково потрібно чистити зубки, чому не можна зачіпати розетки і як небезпечно іноді буває опинитися у звичайній пральній машині.

Обласна дитяча бібліотека також гостинно відчинила свої двері видавництву Грані-Т та Наталці Малетич і її донечці Вікторії. Пані Наталя недаремно взяла у гостину із собою свою донечку, адже Вікторія долучилася також до ілюстрування книжки, оскільки дуже любить малювати, а особливо – малювати зайчиків. Взагалі зайчики – улюблені тваринки у сім’ї авторки, зокрема – рожеві. Присутні на зустрічі учні Української гімназії ім.. І.Франка уважно слухали цікаві розповіді письменниці, ставили низку запитань про її творчий шлях, а також зачитували свої казки та вірші .

Насамкінець видавництво Грані-Т і Наталка Малетич завітали ще раз у дитячу міську бібліотеку №2, де зустрілися із учнями спеціалізованої школи № 5 із поглибленим вивченням іноземних мов. В теплій та затишній атмосфері читального залу школярі зачаровано слухали оповідки про Зайчика-Забудька та його друзів.

На кожній зустрічі представник видавництва Мельник Тетяна  ознайомила аудиторію із широким асортиментом книг, зокрема із серією «Золотий Лелека», дитячими культурологічними виданнями та багатьма іншими, які побачили світ у видавництві «Грані-Т».

Видавництво «Грані-Т» дякує всім небайдужим поціновувачам Книги.

Коментарі вимкнені.