Першотравневі заклики

Уперед, до «світлого минулого» нас нині ведуть досить швидкими темпами. А в тому минулому 1 Травня було ве-ли-ким святом — Міжнародним днем солідарності трудящих. І задовго до нього в усіх газетах друкували заклики ЦК КПРС, щоб, значить, ті, кому належить, встигли їх вивчити й чітко декламували з трибун. А колони трудящих, які повз трибуни проходили, після кожного — голосно вигукували: «Ура!» Ну і раз «світле минуле» нам стараються повернути і 1 травня надходить, то ми й заклики підготували. Звичайно, такі, що актуальні сьогодні. Читаючи їх, «ура!» вигукувати не обов’язково.

1. Хай живе 1 Травня — початок місяця, в якому роздягаються жінки і підвищується тонус у владних верхах!

2. Працівники освіти! Ефективно використовуйте кожен ляп Віктора Януковича як особливо важливий дидактичний матеріал! Пояснюйте дітям, що й вони таке казатимуть, коли будуть погано вчитися!

3. Слава прем’єр-міністру Миколі Азарову, який, проживаючи в Україні лише трохи більше двадцяти років, зумів вивчити українську мову на тверду трійку за дванадцятибальною системою!

4. Представники інтелігенції! Неухильно втілюйте в життя вказівки прем’єр-міністра, дані в його інтерв’ю: беріть по лопаті — годуйте сім’ю.

5. Хай не міліють валютні ріки МВФ, чиї щедрі транші дозволяють українській владі гідно утримувати саму себе!

6. Працівники сільського господарства! Масово переходьте в політику! Тільки там ви забезпечите собі гідне життя після того, як імпортна продукція остаточно витіснить вітчизняну на українському ринку!

7. Слава народним депутатам, які знають собі ціну й ніколи не перейдуть з одного табору в інший менше, ніж за 2—3 мільйони доларів!

8. Слава Генеральній прокуратурі, чиї активні дії запобігають розгулу демократії та вседозволеності!

Торжество права: на кожного опозиціонера — кримінальна справа!

9. Палкий привіт міністрам попереднього уряду! Мужньо переносіть усе, що випало на вашу долю за нинішнього правителя! Він сидів і вам велів!

10. Учителі міст і сіл! Наполегливо освоюйте спеціальності, які стануть вам у пригоді після остаточної оптимізації освіти!

11. Учні позакриваних шкіл! Беріть приклад з Михайла Ломоносова! Його дорога до знань також була довгою, але ж він її здолав!

12. Хай живе братерська солідарність української влади з московським кримінальним авторитетом Тайванчиком! Через жорстокі переслідування з боку каральних органів західних держав стійкий борець за перекачування чужих грошей до своїх кишень не може нікуди виїхати з Росії, і тільки в нас він є дорогим гостем після того, як помінялася влада!

13. Палкий привіт невтомному подвижнику російського руху в Україні Дмитру Табачнику, якого в Держдумі назвали честю і совістю української інтелігенції! КПРС називали розумом, честю і совістю. Ще б один складник, і Табачник був би, як КПРС!

14. Енергетики України! Ударними темпами втілюйте в життя російську програму атомізації! Мирний атом — у кожну українську хату, електроенергію — в кожну російську ізбу та європейську віллу!

15. Рибалки! Залишайтеся оптимістами навіть тоді, коли залишитеся без улову! Не біда, що не клює — біда, коли регіонал поб’є!

16. Хай не позбавить нас оптимізму оптимізація медицини! Скільки стаціонарів не закрилося б у селах — усе на краще!

17. Слава українській демократії, при якій збувається мрія Леніна: кухарки стають політиками й держслужбовцями! Поки що тільки кухарки олігархів, але це ще не межа!

18. Трудящі передпенсійного віку! Масово вступайте у фізкультурно-спортивні товариства, зміцнюйте здоров’я і подовжуйте тривалість життя! Після всіх реформ пенсії дочекаються тільки довгожителі!

19. Червоні прапори 9 Травня — черговий етап на шляху до світлого минулого! Слава тушкованій Верховній Раді, яка впевнено веде нас туди, де ми вже були!

20. Слава Музі, що надихнула президентового однокласника на поетичний твір із словами: «Виктор ты наш лучезарный! Светоч, надежда, любовь!» Таким чином в Україні розпочинається епоха вікторіанства.

21. Під мудрим керівництвом провладної коаліції, на чолі з Віктором «лучезарным» — уперед, до нових перемог!

Закликав М. ЛУКАШКЕВИЧ, «Вільне життя плюс»

Коментарі вимкнені.