Міський голова Сергій Надал врятував свою команду

2 червня  відбулась чергова зустріч мешканців вулиць Острозького, Перля та Коллонтая з владою міста. Особисто прийшов також і міський голова Сергій Надал, який, по великому рахунку, і виступив ініціатором зібрання. Минулого разу мер пообіцяв мешканцям, що конфлікт довкола влаштування наскрізного проїзду повз людські вікна буде повністю врегульовано саме сьогодні.

Сергій Віталійович прийшов до людей з готовим рішенням, суть якого полягає в тому, що вулицю Перля залишать без змін, натомість повноцінний заїзд до збудованого супермаркету організують з вулиці Живова. Для цього її зроблять двосторонньою до наступного світлофора.

Сьогодні мешканці отримали перемогу і довели, що тільки в єдності вони можуть розраховувати на повноцінний діалог з владою, яка має непорівняно більше можливостей дотискати свої рішення.

Мешканці будинків зупинятись на досягнутому не збираються: в їхніх планах вже є встановлення статуї Богородиці в середині однієї чаші між насадженими там кущами калини, щоб цей сквер став найкращим в нашому місті.

Також свою думку з цього приводу висловив депутат міської ради Петро Гринчишин, який декількома тижнями раніше написав запит про скасування рішення виконавчого комітету, яким було розпочато процес влаштування наскрізного проїзду: «Сьогодні міський голова Тернополя Сергій Надал врятував свою команду, яка готувала це рішення, запевняла, що проїзд все одно буде всупереч думці людей, які живуть поруч».

Коментарі вимкнені.