Правопорушник біля магазину «Горішок» був «міцним», але тільки під дією алкоголю

Житель міста Чортків Юрій М., можна сказати, був знайомою особою у магазині «Горішок» на вокзалі залізничної станції – частенько купляв тут різні речі. Але цього разу чоловік вирішив «позмагатись» з алкоголем і перестарався. О 4 ранку, будучи у нетверезому стані, почав хуліганити, – повідомила “Погляд” прес-служба УМВС України на  Львівській залізниці.

Отож невдовзі на місце події завітав міліцейський патруль. Свідки вказали на злодюжку біля магазину. Та коли працівники лінійного пункту міліції на станції Чортків запропонували чоловікові пройти до чергової кімнати, той неймовірно образився. Та так, що накинувся на правоохоронців з кулаками.

Одного з міліціонерів він повалив на землю та почав зривати з нього погони. Звісно, що на попередження про застосування сили, чоловік, який виявився добряче на підпитку, зовсім не реагував. Коли інший правоохоронець таки відірвав його від колеги, намагаючись уникнути передбаченої законом відповідальності, правопорушник вирвався аби втекти. Та дарма.

Його було затримано та відведено до чергової кімнати. Вже зранку чолов’яга протверезів та зрозумів що накоїв. Після складення відповідних протоколів його відпустили до дому. Втім, тепер йому доведеться відповідати перед законом.

Проти дебошира порушено кримінальну справу за опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків щодо охорони громадського порядку. Ймовірно, що 34-річний громадянин заплатить чималий штраф. А відповідальність за подібні дії може сягати й засудження до 3 років.

Коментарі вимкнені.