Президент Янукович не виконав найактуальнішої обіцянки для тернополян

В Тернополі відбулась прес-конференція представників партіотичної громадської організації «Українська справа». Спочатку прес-конфернція планували провести в Палаці культури «Березіль» ім. Леся Курбаса. Але в цей день місцевою владою в палаці було заплановано проведення  ювілейного вечора до 140-річчя Лесі Українки. Через відміну академії, до Тернополя скасували свій візит чимало відомих громадсько-політичних діячів з Києва, Львова та інших міст України, які готували свої доповіді та виступи.

На прес-конференції  було озвучено цілу низку невиконаних обіцянок Януковича, серед яких – гарантоване місце кожній дитині у дитячому садку, перехід у 2011 році на контрактну армію, створення сприятливого інвестиційного клімату тощо.

«За рік правління команди Януковича тернополяни не побачили жодних кроків влади, спрямованих на повернення трудових мігрантів на Україну», – таку думку висловив лідер громадсько-патріотичного об’єднання «Українська справа» Олег Вітвіцький.

«Питання скороченя трудової міграції, яке є надзвичайно актуальним для мешканців нашого краю, виділено окремим пунктом передвиборчої програми Віктора Януковича «Україна для людей», – наголосив Олег Вітвіцький. – Протягом року ми не відчули ні формальних, ні, тим більше, реальних дій влади для повернення наших заробітчан до своїх сімей».


Коментарі вимкнені.