Янукович зробив “серйозне попередження” чиновникам

На останньому засіданні комітету економічних реформ Президент України Віктор Янукович зробив серйозне попередження чиновникам, які не виправдовують його сподівань.

Кому саме було зроблено попередження представник Президента у Верховній Раді Юрій Мірошниченко в інтерв’ю 5 каналу не повідомив, пославшись на корпоративну етику.

“Посилаючись на президента можу сказати, серйозне попередження вже було зроблено на останньому засіданні Комітету економічних реформ, де затверджували графік на цей рік. З погляду корпоративної етики я б не хотів сьогодні робити чорний PR колегам з Кабінету міністрів. Чітко і конкретно буде визначено – який міністр, чиновник відповідає за той, чи інший напрямок, які очікувані результати. І він сказав, що ось цей критерій оцінки, лояльність чиновників до проведення цієї роботи, буде визначати перспективу перебування на посаді”, – заявив депутат від Партії регіонів.

Нагадаємо, 25 лютого Янукович, відповідаючи на запитання громадян України в рамках проекту Розмова з країною, спрогнозував кадрові зміни в Кабінеті міністрів.
Кореспондент

Коментарі вимкнені.