Президентом федерації вільної боротьби обрано міського голову, який не ніколи не займався цим спортом

Відбулась звітно-виборна конференція Тернопільської обласної федерації вільної боротьби. Президентом федерації обрано міського голову Тернополя Сергія Надала, секретарем федерації обрали президента Спортивного клубу ім.Богдана Сцібайла «ГалТер’S» Ігоря  Сцібайла. На конференції обрали чотирьох віце-президентів обласної федерації: заступника міського голови з гуманітарних питань Леоніда Бицюру, директора ОДЮСШ «Спартак» Сергія Цимбала, старшого тренера  ШВСМ Віталія Назарчука  та в.о.голови ВАТ «Обленерго» Ігоря Юхимця. Також було обрано президію федерації у кількості 13 чоловік.

Після оновлення керівництва обласної федерації присутні на конференції  проаналізували розвиток вільної боротьби в районах нашої області та в м.Тернополі, висловили проблеми з якими зіштовхуються, визначили необхідні напрямки розвитку цього виду спорту. Нагальним постало питання необхідності оновлення матеріально-технічної бази дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Зокрема борцівський зал ДЮСШ№1 Тернополя, що на вул.Коперника, 14 потребує термінового капітального ремонту, оскільки в залі прогнила підлога та обсипається стеля, потребує відновлення зал загальної фізичної підготовки  та сауна для відновлювального процесу спортсменів.  Новообраний президент федерації Сергій Надал зазначив що докладе максимум зусиль, щоб відродити вільну боротьбу на Тернопіллі та сприятиме її розвитку.

На засіданні федерації був затверджений календарний план всеукраїнських та міжнародних змагань з вільної боротьби, які проходитимуть у нашій області протягом 2011 року. Таких важливих стартів до кінця року налічується сім, три з них міжнародні, один  проходить літом  у Збараж серед кадетів пам’яті майстрів спорту Н.Бойка та О.Короля, а ще два проходять восени у Тернополі, це турнір серед дорослих спортсменів на виконання звання майстра спорту України «Тернове поле-2011» та юнацький Меморіал пам’яті тренера Богдана Сцібайла, який у цьому році буде ювілейним, адже проводитиметься в Тернополі уже в двадцяте. А уже найближчим часом, 1 квітня, на базі спортивного клубу «Галицькі леви», проходитиме Всеукраїнський турнір серед кадетів (1994-1996рр.н)  пам’яті, борця, майстра спорту Валерія Геращенка,  а 1 травня борців у Тернополі  гостинно зустріне Всеукраїнський турнір серед юнаків (1998-2000рр.н) на честь Героя України Степана Бандери. Ці змагання у нашому місті проводяться вже втретє, не зважаючи на різні політичні спекуляції, які точаться навколо імені видатного національного героя.  Також у Тернополі проводитимуться змагання з вільної боротьби до Дня Покрови на честь Гетьмана України Байди Вишінівецького та на честь Гетьмана України Б.Хмельницького до річниці з Дня його народження (27 грудня).

-1 thoughts on “Президентом федерації вільної боротьби обрано міського голову, який не ніколи не займався цим спортом

  • 18:36 | 25.03.2011 о 18:36
    Permalink

    він вже місто очолив – тепер бачимо, чим це обертається. ей борці, женіть Надала в три шиї, щоб він ваші здобутки не розвалив

Коментарі вимкнені.