Про потенціал Тернопільщини розкажуть американцям

Проведуть презентацію інвестиційного потенціалу Тернопільщини в Американській торгівельній палаті в Україні.

Таким чином хочуть підвищити рівень інвестиційної привабливості області на міжнародній арені та залучення іноземних інвестицій в економіку регіону.

Представлення регіону пройде 10 березня 2011 року.

Робочій групі, яку очолили голова обласної державної адміністрації Валентин Хоптян та голова Тернопільської обласної ради Олексій Кайда, Тернопільський міський голова  Сергій Надал, доручено розробити електронну версію презентації інвестиційного потенціалу області, організувати мультимедійне представлення 2-х актуальних інвестиційних проектів області та інфраструктурних проектів м.Тернополя, створити рекламний ролик про область та обласний центр.

Планується також облаштувати у приміщенні Американської торгівельної палати в Україні банерні презентаційні стенди з висвітленням інвестиційного потенціалу області.

Як зазначено на веб-сайті Торгівельної Палати – Місія Американської Торгівельної Палати – об’єднувати провідні компанії та організації в Україні незалежно від країни їхнього походження згідно із загальноприйнятними принципами.

Надавати платформу для ефективного спілкування, обміну інформацією та досягнення спільних цілей компаній – членів Американської Торгівельної Палати.

Виступати на захист бізнес спільноти, яка керується чесними і відкритими принципами діяльності, що регулюється чинним законодавством та сприяти розквіту підприємництва в Україні.

Забезпечувати доступ до інформаційних ресурсів, контактної інформації та послуг щодо бізнес підтримки з метою стимулювання інвестицій в Україну.

-1 thoughts on “Про потенціал Тернопільщини розкажуть американцям

  • 15:11 | 3.03.2011 о 15:11
    Permalink

    Дякуємо за розміщення інформації – маленьке тільки уточнення – ця зустріч не тільки для представників американських компаній, але і для європейських, азіатських, та наших українських. Американська торгівельна палата об’єднує компанії з понад 50 країн світу.

Коментарі вимкнені.