Регіонал закликав українців “скинутися” на День Незалежності

Василь ГорбальДепутат від Партії регіонів Василь Горбаль закликав усіх небайдужих долучитися до фінансування заходів з нагодисвяткування Дня Незалежності.

“Переконаний, що наразі органи місцевої влади, організації, спонсори, меценати, національно свідомі і взагалі ті, хто вважає це святом, я переконаний, що таких більшість, звичайно, можуть долучитися до фінансування заходів з нагоди Дня Незалежності”, – сказав Горбаль в ефірі українського телебачення.

Депутат розповів, що за час свого головування в Львівській облдержадміністрації за свій кошт робив для львів’ян салюти і різні концерти, – повідомляє ТСН.

“Смаків дійсно багато і, напевно, всі задовольнити буде тяжко, тому наразі варто не просто говорити про це, а взяти участь у святкуванні цього свята і зробити якийсь свій внесок”, – додав регіонал.

Нагадаємо, президент Віктор Янукович скасував проведення парадів на честь 20-ї річниці Незалежності України. Нова програма святкування передбачає “молебень за Україну, покладання квітів, концертно-розважальну програму”.

 

-1 thoughts on “Регіонал закликав українців “скинутися” на День Незалежності

  • 08:53 | 20.07.2011 о 08:53
    Permalink

    О як губи склав, певно добре смокче в Яника …. Можемо скинутись по голові троха, надавати …

Коментарі вимкнені.