Семінар місіонерів західних областей України

Впродовж трьох днів, з 24 по 26 березня 2011 року, за підтримки Волинського обласного об’єднання церков ЄХБ, відбулося перше навчання місіонерів західних областей України у рамках підготовки служителів для практичної праці тренувальним Місіонерським Центром.

«Церква завжди відчувала потребу у посвячених служителях-місіонерах, – розповідає Миронюк Павло, відповідальний за відділ організації нових церков при Волинському обласному об’єднанні церков ЄХБ, – саме через подібні навчання ми сприяємо вихованню утворювачів нових церков з Волинської, Рівненської, Львівської та Тернопільської областей.»

Перший семінар-тренінг змогли відвідати понад 50 служителів з 23 місіонерських команд. Під час навчання вони шукали відповіді на питання щодо соціального служіння сучасної церкви та мобілізації її внутрішнього потенціалу для утворення нових груп поклоніння Богу, розмірковували над практичними кроками переїзду місіонера на нове місце служіння та його адаптацію там, вчилися будувати бачення для церкви та шукати шляхи його досягнення. Також під час зустрічі було багато практичних завдань щодо специфіки служіння, а свідоцтва про місіонерське служіння в Татарстані, Абхазії та Україні надихали слухачів до більшої посвяти Богові.

Навчання проводили: Шміліховський Анатолій, керівник місіонерського відділу ЛООЦ ЄХБ, Ібрагімов Рустам, лідер Антіохійського руху в Україні, Миронюк Павло та Шевчук Дмитро, служителі тренувального Місіонерського Центру.

Віримо, що через подібні навчання ми зможемо виховувати посвячених місіонерів та підбадьорювати їх до організації нових церков у всіх областях нашої країни, що реалізовуватиме бачення Всеукраїнського союзу церков євангельських християн-баптистів України.

Волинське обласне об’єднання
церков ЄХБ
Олександр Самрук

Коментарі вимкнені.