Школа щасливого материнства об’єднала батьків та дітей (фоторепортаж)

Жінки, що знали один одного лише віртуально, об’єдналися, шоб влаштувати дітям свято. Благодійний фонд «Карітас» гостинно відкрив двері тернопільським мамусям, які вирішили зробити зимове свято для своєї малечі. Ідея зорганізувати свято для діток виникло у однієї із учасниць форуму Школи материнства у місті Тернополі – Берник Лілії. Інші мами з радістю та ентузіазмом підтримали пропозицію. За кілька днів знайшли організаторів-аніматорів, замовили подарунки в тернопільському інтернет-магазині, власницею якого також є одна з форумчанок. Дякуючи Марії Хомів – керівнику Школи материнства, знайшли велике приміщення, де помістилися близько 30 гостей: мам, татусів, бабусь, дідусів та їх діток. На святі були присутні і чотирирічні дітки, і кількамісячні немовлята, які спали в спеціальній переносці – слінгу, коло маминого серденька.

Що саме цікаве, що не всі присутні навіть були знайомі між собою, адже більшість із них спілкується один з одним лише по інтернету – на форумі, де обмінюються досвідом багато матерів Тернопілля і не тільки. Але ця святкова зустріч стала чудовою нагодою познайомитися ближче, та подарувати гарний настрій своїм діткам.

24 грудня до мам й діток завітали Миколай з ангеликом. Дітки разом малювали листівку св.Миколаю, вчили пісеньки та таночки, показували як сплять вночі та як весело ловлять мильні бульбашки удень, грали в «сніжки» та будували вежу із кольорових одноразових стаканчиків.

Після розваг діток і гостей чекав солодкий стіл, який вони самі ж зорганізували власними силами. Форумчанка Любов Добровольська та свекруха ще однієї форумчанки Оксани, яка була на святі з двома внуками, пригостили усіх надзвичайно смачною домашньою випічкою.

Мами з дітками були сповнені позитивних емоцій і вирішили перетворити цю зустріч у традицію тернопільських мамусь та радо запрошують тернополян і не лише до спілкування на форумі мамусь, та до організації схожих свят для діток своїми силами.

Коментарі вимкнені.