Служба безпеки фактично «прикриває» губернатора Хоптяна – Василь Деревляний

Управління СБУ України в Тернопільській області всього один день розглядало депутатське звернення Василя Деревляного з приводу походження автомобіля Toyota Land Cruiser, яким користувався голова облдержадміністрації Валентин Хоптян. 

5 січня Василь Деревляний звернувся із депутатським зверненням до начальника Управління СБУ України в Тернопільській області І.О.Вінницького з приводу з’ясування обставин, за яких голова облдержадміністрації отримав в користування скандальний позашляховик, адже, в цьому прямо вбачаються ознаки корупції.

Тим не менше, Служба безпеки відмовилась з’ясовувати ці обставини навіть не зважаючи на те, що питання корупції прямо віднесені законодавством до її компетенції, – повідомляє прес-служба ВО “Батьківщини”.

Розглянувши депутатське звернення Василя Деревляного в надзвичайно короткі строки, виконуючий обов’язки начальника Управління СБУ в Тернопільській області В.Іванюк повідомив, що СБУ не займається цим питанням.

Такі дії Служби безпеки є незрозумілими, оскільки спецслужба нехтує своїми прямими обов’язками і фактично «прикриває» губернатора Хоптяна.

Сьогодні, 13 січня, у Верховній Раді України було виголошено депутатський запит Василя Деревляного до Генерального прокурора України з приводу скандального ДТП в Хмельницькій області.

Одночасно направлено депутатське звернення до Президента України Віктора Януковича з приводу неприпустимості перебування Валентина Хоптяна на посаді голова Тернопільської обласної державної адміністрації.

-1 thoughts on “Служба безпеки фактично «прикриває» губернатора Хоптяна – Василь Деревляний

  • 10:44 | 14.01.2012 о 10:44
    Permalink

    Василь Тимофійович Ви КРАЩІ…..Так тримати…МИ з Вами….

Коментарі вимкнені.