Сьогодні у Тернополі Максим Кідрук

Максим КідрукКнигарня «Є» та видавництво «Нора-Друк» запрошують Вас на зустріч із письменником-мандрівником Максимом Кідруком, яка відбудеться 15 червня о 18 годині у книгарні «Є» по вул. Валова, 7-9. Вхід вільний.

Пригоди і подорожі, щедро розбавлені дотепним гумором — це те, чого так не вистачало сучасній українській літературі. Письменник та мандрівник Макс Кідрук вирішив реанімувати жанр справжньої пригодницької літератури й написав цикл веселих історій про двох молодих українців – «Навіжені». Більше того – там, де був Максим Кідрук, не був, здається, жоден український письменник. Географія його подорожей за останні три роки охопила такі країни та краї, як Мексика, острів Пасхи, Еквадор, Перу, Чилі, Китай, Бразилія, Нова Зеландія.

Максим Кідрук вважає себе професійним мандрівником, хоча за освітою він – інженер-енергетик. Написав кілька книжок про 3D-моделювання. У 2009 році став переможцем конкурсу «Коронація слова» за книгу мандрів «Мексиканські хроніки», у 2010 – володарем другої премії конкурсу «Найкраща українська книга» журналу «Кореспондент» за книгу «Подорож на Пуп Землі». Нещодавно у світ вийшла пригодницька повісті Максима Кідрука «Навіжені в Мексиці» та “Навіжені в Перу.

***
Нещодавно Сергій Притула і Максим Кідрук доводили, що Україна не бордель.


Коментарі вимкнені.