“Страуси” чи влада?

Переглядаючи «Погляд» я звернув увагу на статтю де Тернопільська міська рада вимагає від Гриценка публічних вибачень за безпідставні звинувачення. Відчувається, що в людей є гордість та відповідальність, вони адекватно реагують на критику, підписуються своїм власними іменами. Мені прийшло на думку моя рідна Козова. А  що Козівська районна влада ? Скільки я сам звинуватив владу Козівського району в їхній бездіяльності, звичайно я послуговуюсь лише фактами, на відміну від зашифрованих «васів», «підприємця», «однокласника», «фронтозмінівця»(той, що змінює партії заради місця) ці коментувальники, крім лайна, не спромоглися спростувати, або заперечити ні одного наведеного мною факту! Після звіту про сто днів всій «агеєвій конюшні» ніби заціпило. Навіть Сам «Вася» нічого не заперечив ні не спростував.

« ЛжеІване! Ти що, уявляєш себе наймудрішим? Але чи знаєш, яка різниця між мудрим і дурнем? Запам’ятай: мудрий вважає, що він такий, як всі, а дурень – що всі такі, як він. Очевидно, тому ти називаєш баранами людей, які прийшли на зустріч з керівництвом області та району!» Це найперший коментар до «Цирк поїхав . . .» з цього можна і почати дискусію.

Дивно, що людина досить посередніх здібностей, обмеженого світогляду, піднімається на таку посаду, зовсім не спів мірна з її інтелектуальними здібностями. Головне, як в 70-80роки не «прохлопати» чергової вказівки з верху, від самого «вождя» і видати план по освітленню н.п забезпечення телевізорами школи, а ще коли перевиконаєш план, тоді ти в самого «вождя» будеш на самому «видному» місці. Чим це відрізняється від заскорузлої системи «розвинутого застою»? – Тоді роль репресивного органу керівної і спрямовуючої виконувало КДБ. А тепер податкова, міліція, санстанція і т.д. А своїх не зачіпають, навпаки повна підтримка хоча деколи і не зовсім нормальних ідей, для прикладу виїзд до ресторану зібравши «начитану публіку» за державний кошт телебачення використавши, прослуховувати таланти ? ? ? Навіть всесильні колишні перші секретарі обкомів не могли мріяти про таку безмежну владу та абсолютну безвідповідальність що мають нинішні представники президента. Суть в тому, що політика, яка рідко буває моральною, а в наш час повністю є аморальною, одною з форм компромісу є згодитись з висуненням на виборну посаду досить посередніх, слабохарактерних, «безхребетних», чиї слабкі місця завжди може використати будь хто. Вони в основній своїй масі є заручниками «всесильного апарату», практично маріонетками (і в апаратах є тверезо думаючі люди но їх меншість). Маючи вищу освіту , та по своїй суті фактично людьми яких Бог не досить щедро обдарував інтелектом вони ідучи у владу мали на меті лишень зарплату, правильніше буде платню, ніколи не обтяжували себе думкою, що там треба працювати, відповідати за сказане та зроблене. Він за сто днів діяльності не наважився зібрати народ та перед народом розповісти як йому заважає президент працювати, виконувати передвиборчі обіцянки ! Люди просто не прийдуть: «надоїла словесна тріскотня»! Не всі розвішують вуха, та лишень слухають, дехто робить висновки, аналізує, спів ставляє сказане з виконаним. Більша частина суспільства вже давно відторгнула вас, владу від себе, ви ж це бачите і тим користуєтесь! Тому і використовуєте для звіту газету, яку в переважній більшості не читає народ ! А як ти раніше відзивався, як про ту газету так і про її редактора? А моя думка не змінюється відносно місця сидіння!

Вся Україна фактично пограбована в нас недостатньо продуктів харчування. По гречку їде сам прем’єр-міністр в Китай, а наші поля засіюються рапсом, найбільш прибутковою культурою, або взагалі не використовуються, тваринництво повністю знищене! Весь промислово-економічний потенціал України обслуговує лише  декілька «сімей» ! «дякуючи розумному» керівництву починаючи з Леоніда Макаровича, вірного учня Брежнєвської епохи, ми пожинаємо все гірше та гірше. Але такого президента, який абсолютно не володіє широкими економічним та політичним поглядами, ми ще не мали! Це нам подарунок від Кучми, за блюзнірського сприяння Ющенка ! Його «інтелект» особливо яскраво проявляється після того коли він відірве очі від написаного папірця !

Відсутність демократичних традицій, цивілізованого досвіду управління, слабкість громадянського суспільства не могло щезнути безслідно, воно повністю трансформувалося в наше з вами сьогодення. Сьогоднішній президент є першим могильщиком своєї «епохи». Кращого карикатуриста, ніж він сам на себе та його тінь, пані Ганна найти не можливо ! Сам президент і його одурманена владою свита зовсім не чують тверезих критичних зауважень на їхню антинародну діяльність. Діяльність сьогоднішньої влади набирає рис класичної стагнації в результаті глибокого ігнорування простих гуманітарних людських проблем. Історія має властивість повертатись: те саме було в 70-х  тюрми для не згідних, дурдоми для розумних і тд. Вся мерзота тільки в ще гіших і хамських формах повертається назад! Нормальний, зрозумілий,природній потяг людей до незалежності, демократичного способу життя, абсолютно суперечить сучасній владі в Україні. Ви послухайте пані Ганну в 90-х по радіо «Свобода» і тепер ?!

1. Я людина є допитлива і мені не приємно, коли хтось мене вважає за дурня ! Тому мене зацікавило видання «друкованої продукції . . .» . Цю «друковану продукцію» роздали депутатам Козівської райради 10.06.10р??? і до вересня 2010 ні один депутат не поцікавився чому так, а не те, на що виділено кошти? Я просив цю «друковану продукцію» в П.Репели, то він мені не дав її почитати, завжди була причина не дати. Лише після засідання комісії «з законності» на сесію райради було запрошено кореспондентів з газети «Наша Батьківщина» , блокування трибуни, реклама донесена в кожен двір, далі посада, надзвичайно велика до Себе «ЛЮБИМОГО» повага, обіцянка? на цьому інтерес до «друкованої продукції» відпав. А для чого ?

2. Я звертаюсь «в усній формі» по телефону до П.Репели – відповідь:Ми направили листа в прокуратуру. ? ? ? А для чого ? ? ? Питання повинно винестися на розгляд сесії, а не гратися в дурку! На повторний дзвінок до Репели, що зроблено? Відповів: Я нічого не можу зробити, тому що президент Янукович, була б Тимошенкооо ?! (моя думка-Пудлик був би першим в списку партії «Батьківщина» – тоді що?). Пану Репелі як доброму танцюристу – « заважає розв’язана шнурівка на мештах в сусіда, то нічого, що того сусіда і на весіллі не було !» Ніби сам Янукович блокує трибуну, не дає винести дане питання на розгляд сесії ? (ото видає інтелектуал !)

3. Я звертався до пана Репели в письмовій формі через електронну пошту по адреу: kozova.rr@gmail.com два рази 27.02.11р та 06.03.11р другий раз звернення до всіх депутатів. І пан Репела ні одного разу нічого не відповів і депутатів до відома не поставив, що такі звернення надійшли (ці звернення надішлю додатково). Я знаю йому «додатковий зам» зіславшись на закон «Про звернення громадян» порадив не звертати уваги , по просту запхати голову в пісок, як страуси і мовчати, та ви забули, що голова то в піску, а піря ваше все одно стирчить! Може і райрада вже приватизована ? А що депутати від партії «Батьківщина» які разом з Репелою були на сцені будинку культури теж забули про роздані так щедро ним обіцянки?

4. Дуже прикро, коли на конкретне критичне зауваження діюча влада не дає конкретної відповіді. Я тільки що, ще раз перечитав свою статтю написану майже рік тому. Це ніби я дивлячись на Репелу тепер написав її, це – «Портрет Козівської влади». Владу ніби замінили, а портрет залишився той самий!

5. Дуже прикро, що нам навішують ще таку саму безвідповідальну виконавчу владу. Хоптян казав що вони постійно моніторять інтернет і звертають увагу, та роблять висновки на критичні зауваження. Та я не помилився, коли зауважив, що реакції з боку Хоптяна не буде, на ту клоунаду в Козові. Вручення ліжок, включення світла, яка це все таки ганьба для такої поважної посади! (я не помилився, посади!)

Чи можливо принизити нині діючі влад,и коли вони і так нижче «плінтуса». Коли вони як проститутки бігають по партіях лиш би не втратити мякий стільчик під мяким задом. Я не інвалід і роботи не цураюсь. Я не проститутка по партіях не бігаю і ніколи не побіжу. Я дуже задоволений, що моя думка висказана ще рік том повністю співпадає з думкою Любомира Гузара, (газета «ДТ»)це безвідповідальність українців, в мене більш конкретизовано: «кращих» представників народу це влада вона більш безвідповідальна, просто глухоніма, і майже вся брехлива.

Отже влади тепер ви, не заперечили, ні не спростували включення світла, ні вручення ліжок, ви постійно моніторите інтернет, особливо коли там написано Козова, поясніть де розумні, а де дурні: На яку «продукцію» виділили кошти, а що видали, чи цей «літературний шедевр» книжка «Козівщина» відповідає темі ? Отже тепер скажіть, хто є хто, розумний видав книжку ? На яку «продукцію» виділили кошти депутати ? Як вони, а це було 46 депутатів, розумно прореагували на цю «друковану» продукцію ? Наскільки треба бути самовпевненим, що тебе ніколи, ніхто не запитає за твої дії ? Чи розумно поступив голова райрада коли у звіті за сто днів роботи і слова не промовив про не виконання ним передвиборчих обіцянок? Кому так потрібно було «вручення» ліжок, та «включення» світла розумним чи дурням? Хто затіяв таку клоунаду розумні чи дурні ?

Може в нас в Козові все таки «страуси» при владі ?

06.06.11 р. І.Олійник

-1 thoughts on ““Страуси” чи влада?

  • 21:50 | 15.06.2011 о 21:50
    Permalink

    Шановний Іван Антонович все прокоментував гарно. Але:
    – Прокоментуй коментар про своє кримінальне минуле (забувся);
    – А ти “Іван” не був депутат? Де ти? (забувся);
    – Меншість розумних в райраді – це я В.О. Прокопів?
    – Кого взяли нового в райраді – мене, твого однопартійця (першого в твому списку до райради) В.О. Прокопова? Це що для мене розширили штат?
    Я теж вболіваю за район. І ситуацією в райраді володію краще, так як я працюю там. Ти Іван заганяєшся. Непорядно на друзяку гнати. Тепер в районі всі думають, що я такий як ти, а це не так. Вибачте Петро Йосипович мене за мого друга Івана, він просто дурень і лайно (яке смердить, смердить і смердить)!!!

    • 22:04 | 16.06.2011 о 22:04
      Permalink

      Я чудово розумію, недолугість нинішньої влади, конкретно Репели П.Й він забрехався то “васьою”, то “підприємцем” тепер руками додаткового зама під Прокопова В.О. хотів прилаштуватись ми з Володимиром не друзі, а однодумці, деколи наші погляди не співпадали, деколи сперечались, шукали спільного. А створено посаду додаткового заступника під чиє “обслуговування”? І тобі “змінофронтівцю” твоє “смердіння” вилізе боком, це не фізичний шантаж, а попередження доречі останнє. Це ти проститутка яка приставлена для “обслуги”. Приїду Покажу. Як ти тоді “смородіти” будеш, ти призабув як “смородів”, а я тепер дістану дещо із власного “архіву”. А ти “змінофронтівцю” запереч, що не під твій зад створена посада додаткового зама, що твій нинішній “бос” не обіцяв 1. 2. 3. З А П Е Р Е Ч ! Ти крім лайна з “агеєвих конюшень” нічого іншого до писка не візьмеш !

  • 10:20 | 16.06.2011 о 10:20
    Permalink

    Коментар № 1 від 15.06.2011 року 21:50 за підписом В.О. Прокопів писав не я, а особа фамілія якої мені невідома. Особисто я, Прокопів В.О., до даного коментаря немаю жодного відношення. На щастя люди здатні відрізнити зерно від полови. З повагою до читачів В. Прокопів

  • 22:56 | 16.06.2011 о 22:56
    Permalink

    Я на заробітках вже багато років. І у рідній Козові не був вже купу літ. Але там прікольно. Хоча, голодні, голі й босі, зате всі такі веселі.
    Щоправда Іван Олійник самий мудріший, він одночасно і гроші лопатою загрібає, і “дуже” за Козову переживає. Мені чомусь на заробітках так не получається? Чому? Напевне тому, що наш Іван – самий “мудрий руский Іван”.

    • 00:14 | 17.06.2011 о 00:14
      Permalink

      Тебе вже з “васі” в “тараса” перехрестили. Ти вже і помилки робиш зувсім дурнуваті, ти просто продурок сам, не дивлячись, що маєш посаду, та освіту (освіта розуму не добавляє–вона лиш грамотність дає). Поїдь, своїми руками зароби, тоді ти під придурка косити не будеш ! “вася” зрозумій “петя” !

  • 00:51 | 17.06.2011 о 00:51
    Permalink

    Мені особисто дуже приємно, що я не одинокий (дзвінки, відгуки СМС-ки отримані останніми днями (яне брехун)від друзів однокурсиків) на мої публікації в “Погляді” мені додають, ще більшого бажання проводити розпочату справу до якогось логічного завершення. А відповіді “васів” це просто агонія !

  • 21:29 | 28.06.2011 о 21:29
    Permalink

    Де влада? Де ваші відповіді? Петро Йосипович хоч раз вилізи з кущів ! Юрій Йосипович хоч раз відірвавшись від папірця вискажися сам !

Коментарі вимкнені.