“Свобода” хоче подати в суд на Ореста Муца

Партія регіонів намагається очорнити партію “Свобода”.

Так лідер “Свободи” Олег Тягнибок відреагував на заяву народного депутата від Партії регіонів Ореста Муца про те, що Партія регіонів фінансує “свободівців” та інші менші партії.

“Подумайте логічно – коли хтось когось таємно фінансує для якогось підступного проекту, то чи він буде про це на весь світ проголошувати? Очевидно, що мета таких закидів – дискредитувати опонента в очах його прихильників. Це відбірне марення рябої кобили”, – сказав він.

При цьому політик зауважив, що заяву “регіонала” важко оскаржити у суді.

“Ще вчора ми порадилися з нашими юристами. Вони шукають, за що можна зачепитися. Очевидно, що його добре проконсультували, бо він у своїй відповіді конкретно “Свободу” не назвав – сказав “фінансуємо всіх”. Відповідно, юридичної зачіпки (для подання позиву у суд за наклеп – ред.) можливо і не буде”, – підкреслив Тягнибок.

“Ця людина не вперше заявляє подібні речі. Напевно, він відчуває себе повністю безкарним, і думає, що політична сила, яку він представляє, вічно буде при владі. Але рано чи пізно прийде час, коли йому прийдеться відповідати за брехню та маячню. Він (Орест Муц – ред.) мріє, очевидно, бути народним депутатом, але розуміє, що це йому не вдасться саме через “Свободу”. От і починає перед парламентськими майбутніми виборами дискредитувати “Свободу” такими от заявами”, – підсумував голова “свободівців”.

Нагадаємо, що вчора Орест Муц на питання, чи фінансує Партія регіонів “Свободу”, відповів: “Ми допомагаємо всім. Ми піклуємося про всіх, хто бідніший нас – тому що ми потужна, багата партія, партія професіоналів. Якщо, наприклад, якийсь партії не вистачає грошей, то ми допомагаємо їй і не соромимося цього. А якщо соромляться ті політики, яким ми допомагаємо, – то це їхні проблеми”.

Коментарі вимкнені.