Священник з Лаври проклинав журналіста через питання про “Мерседес” (відео)

Навколо розкошів священнослужителів вибухнув новий скандал.

Журналіст телеканалу “1+1” Михайло Ткач намагався зняти сюжет про “Мерседес” намісника Києво-Печерської Лаври (УПЦ МП) Павла та будівництво на території Лаври кафе, пишеУкраїнська правда.

Однак намісник забороняв журналістам знімати на території Лаври та погрожував побити камеру. Також у відповідь на питання про його “Мерседес” та будівництво кафе, Павло почав ображати журналістів, називаючи їх “душевнохворими”, “нєвєждами” та погрожував Божим судом.

“Вдягни туфлі нормальні, ти прийшов як бомж”, – сказав священик журналісту. Після цього святі отці почали викликати козаків, щоб вони провели журналістів до виходу.

На прощання журналіста “До побачення”, Павло відповів: “Да будь ти…”.

Також намісник Лаври написав листа до гендиректора студії “1+1” Олександра Ткаченка з приводу некоректної, на його думку, поведінки журналіста.

“Журналіст вашого телеканалу, виконуючи свої службові обов’язки, веде розмови на теми, які, за його словами, цікавлять телеглядачів: всілякі плітки, які не відповідають дійсності, і “улюблені” теми журналістів про машини і телефони керівників церкви”, – йдеться у зверненні.

“Хочу сказати, що ваша діяльність по справедливості заслуговує самої низької оцінки, якщо телеканал “1+1″ привертає глядацьку аудиторію, показуючи неправду і тим більше зводячи наклеп на церкву”, – написав Павло.

Він заявив, що “знімальна група телеканалу “1+1″ порушила правила монастиря і моє громадянське право на конфіденційність”, – пише gazeta.ua.

“Журналіст Михайло Ткач у спілкуванні зі мною поводився неадекватно, фамільярно і зневажливо”, – зазначив намісник Лаври.

За словами Павла, якщо студія “1+1” не дасть відповіді на звернення, то намісник Лаври буде подавати в суд.

 

 

-1 thoughts on “Священник з Лаври проклинав журналіста через питання про “Мерседес” (відео)

  • 03:20 | 28.07.2011 о 03:20
    Permalink

    Я думаю, что служители Бога могут ездить на каких угодно авто, но они не могут так агрессивно реагировать на вопросы об этих “засобах пересування”. Налетел на парня с оскорблениями, злыми пожеланиями ( Можно было как то посдержанней что ли. Хотя бы примерно так – да мне всё равно на чём ездить, ну вот получилось, что на мерседесе.. А вообще в таких местах, как Лавра, куда люди идут за духовным, как то не очень гармонично смотрятся такие атрибуты материального, как это авто. Если ты уже пришёл на службу духовности, будь добр…

Коментарі вимкнені.