Тернопіль на тиджень захоплять німці

З метою популяризації європейської культури та формування європейської ідентичності українського суспільства протягом 2-14 грудня 2011 року в м. Тернополі пройдуть “Тижні німецької культури в Тернополі”.

Лише нація з багатими традиціями та культурою, історією та самобутністю, сповна може пізнати культуру іншої країни. Тому ми впевнені, що українцям і тернополянам зокрема, буде цікавим близьке знайомство з Німецькою культурою в її найкращих проявах. Мистецтво та поезія, проза та кіно, драматургія та “живе” спілкування дозволять всім охочим пізнати глибину та красу Німеччини. А відпочинок “по-німецьки” дасть можливість відчути й себе частинкою цієї громади.

Тож запрошуємо вас долучитись до “Тижнів німецької культури в Тернополі”  і збагатитися знаннями, досвідом та емоціями.

Програмазаходу:

02.12.11р. – відкриття “Тижнів німецької культури в Тернополі” (Український дім “Перемога” початок о 16.00).

02-14.12.11р. – виставка картин художників німецького походження (Український дім “Перемога”).

04.12.11р. – театральна вистава німецького режисера Ізольді Кобета «Татуаж» (Український дім “Перемога” початок о 18.00).

09.12.11р. – вечірка в німецькому стилі DE-party (нічний клуб Riverpool).

06-08-10.12.11р. – показ сучасних німецьких фільмів (Український дім “Перемога” початок о 17.00).

 

Організатори: МГО “Німецька молодь”, Тернопільська міська рада, Благодійний фонд родини Шинке “З Любов’ю та Милосердям”, Маркетингова група 9 ½ ідей.

Партнери: Гете-Інститут м. Київ, Events.te.ua, Радіостанція “Ух-радіо”, Новинний портал POGLYAD.TE.UA, МГО “Буковинський фенікс”, Миколаївський німецький культурний центр, Тернопільський німецький культурний центр

 

Контактна особа Максим Черкашин (детальна інформація за тел. 050 377 76 22)

Коментарі вимкнені.