Тернопільщина проведе благодійний марафон “Добро повертається”

Розпорядження про проведення обласного благодійного марафону “Добро повертається”, з метою надання допомоги дітям, які проживають у складних умовах, підписав голова облдержадміністрації Валентин Хоптян.

Зокрема він доручив управлінню у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації організувати проведення такої доброчинної акції 18 жовтня 2011 року.

Районним державним адміністраціям, виконкому Тернопільської міської ради доручено забезпечити проведення аналогічних благодійних заходів.

У рамках реалізації цього проекту кожна дитина-сирота отримає адресну допомогу від приватних та державних підприємств області, установ, організацій, об’єднань громадян, меценатів та благодійників.

У 2010 році участь в підсумковому етапі марафону, який відбувся в Тернопільському обласному академічному драматичному театрі, взяли 400 дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування з усіх районів області.

До проведення акції було залучено близько 40 підприємств, установ та організацій, приватних осіб.

Під час заходу дітям вручалась оргтехніка, одяг, засоби  зв’язку, м’які іграшки, продуктові набори, канцтовари, шкільне приладдя, солодощі, гроші тощо. Загальна сума залучених коштів становить 241 тис. 600 гривень.

Аналогічні благодійні акції були проведенні в м.Тернополі та районах області. В рамках районних та міського благодійних марафонів надано допомогу 643 дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, а також дітям з багатодітних та малозабезпечених сімей на суму 234 тис. 250 гривень.

 

Коментарі вимкнені.