Тернопільська «Галичанка» опустилась з другої на четверту позицію в турнірній таблиці 20-ого чемпіонату України з волейболу серед жіночих команд суперліги

Закінчився 11-ий тур (12.02.2011 – 13.02.2011) 20-ого чемпіонату України з волейболу серед жіночих команд суперліги. Тернопільська команда «Галичанка-Динамо-ТНЕУ» провела тур на виїзді у м. Сєверодонецьку з  командою «Сєверодонечанка». Результат обох ігрових днів не втішний, 3:1 і 3:1. Це вже шість поразок з восьми останніх матчів, в результаті чого друга позиція в турнірній таблиці змінилась на четверту. Основна проблема «Галичанки» – кадри. Галина Щур, Олена Прокопенко і Ольга Кісіль були відсутні на турі через проблеми зі здоров’ям, остання на завжди залишила команду.

Стабільно-сильною грою на початку чемпіонату наші забезпечили собі місце у четвірці лідерів, за яке ще можуть позмагатись лише Волинь і Черкаси, але реальні шанси лише в черкаського «Круга». Кульмінацією чемпіонату стануть ігри за системою плей-оф, які можуть кардинально вплинути на кінцеві результати чемпіонату, бо четвірка буде грати в наступному порядку: четверті з першими, другі з третіми. Переможці цих пар розіграють золоті та срібні нагороди, а переможені дві команди розіграють між собою «бронзу».

Святослав Журовський, «Погляд»

Коментарі вимкнені.