Янукович відзначить інавгурацію спілкуванням з народом

25 лютого в день річниці інавгурації президент Віктор Янукович візьме участь у телепроекті “Розмова з країною”, – повідомляє Українська правда.

Про це повідомив глава адміністрації президента Сергій Льовочкін, повідомляє прес-служба президента.

Янукович протягом 3 годин у прямому ефірі провідних телеканалів відповідатиме на запитання громадян, які будуть поставлені в ході прямих включень з регіонів, а також на питання, які надійдуть телефоном та через інтернет.

Старт проекту: 15 лютого 2011 року.

“На базі ВАТ “Укртелеком” організовано контакт-центр, який прийматиме запитання і думки громадян. Дзвінки до контакт-центру – безкоштовні”, – заявили в прес-службі.

Надіслати запитання можливо також через Інтернет. Їх прийматимуть за допомоги власних інтернет-ресурсів партнери телепроекту – інформагентства “УНІАН” та “Інтерфакс-Україна”.

Усі запитання з контакт-центру, а також ті, що надійдуть через Інтернет, щодня будуть передаватися президенту. У подальшому вони будуть проаналізовані, по кожному запитанню буде надано відповідь.

Співорганізаторами телепроекту виступили провідні телеканали: Інтер, 1+1, ICTV, ТРК “Україна”, НТКУ і 5 канал. За допомогою їх технічних можливостей будуть організовані включення з регіонів до студії кіностудії імені Довженка, де президент працюватиме 25 лютого.

“Новий формат спілкування президента з громадянами у прямому ефірі є продовженням політики відкритості влади”, – підкреслив Льовочкін.

Коментарі вимкнені.