Тернопільські бомжі обурюються через режим Януковича

Тернопільські безпритульні заявляють своє обурення діючому режиму Віктора Януковича. Вони зазначають, що за час його керівництва країною, економічна ситуація значно погіршилася.

“Не вспіли обʼявити по радіо, що пенсії і зарплати повишають, як вже повисилися ціни на продукти”, — заявила Gazeta.ua безпритульна з Тернополя 47-річна Ірина Драчевська.

Жінка зауважила, що останнім часом безпритульних в місті значно побільшало, через це між ними завʼязується економічна конкуренція.

“Раніше такого не було – там до контейнера пішов, там пішов. А тепер деякі вже займають територію. Кажуть – це моя, і тут просити і бутилки збирати не будеш. От, мого чоловіка Вітю, через таке і підрізали”, — додає безпритульна.

Безхатьки слідкують за політичною ситуацією, і вважають, що українці зробили невдалий вибір, проголосувавши на президентських виборах за Януковича.

“Про що говорити, якщо бандіт керувати став. Я всьо про нього знаю – він перший раз в Дубному сидів за ізнасілованіє, потім в Копичинцях і в Копичинцях опʼять. То, видно не Бог тим всім керує, а сатана”, — вважає 54-річний Віктор Ткачук.
Збирачі пляшок та жебраки сходяться до думки, що найкраще було жити при Радянському союзі.

“Брєжнєв хоть сам крав, але і людям жити давав. Хліб був по 14 копійок, а за 22 можна було купити батон. А що тепер? Якби зараз Сталін став з гробу, і побачив що тут робиться, то подумав би, що краще знов лягти спати”, — вважає Драчевська.

Андрій Янович, Gazeta.ua

Коментарі вимкнені.