Тернопільські ДАІ-шники заслужили

Заступник голови – керівник апарату обласної державної адміністрації Юрій Желіховський вручив грамоти працівникам Державної автоінспекції області.

Відзнаки отримали: підполковник міліції Олександр Подсаднюк, майор міліції Олександр Матвієнко, старші лейтенанти  міліції Руслан Дідула, Віталій Дідушина, Йосиф Кавецький, старший прапорщик міліції Петро Хемій, сержант міліції Андрій Лицик.

Від імені голови облдержадміністрації Валентина Хоптяна заступник голови ОДА висловив вдячність працівникам окремого взводу супроводу дорожньо-патрульної служби УМВС України в Тернопільській області за сприяння в організації перебування офіційних делегацій, які прибули на Тернопільщину для участі у VІ Міжнародному інвестиційному форумі та засіданні Міжнародного трейд-клубу в Україні.

“Так тримати. Планку не опускати. Покращувати показники роботи”, – сказав заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Юрій Желіховський, передаючи побажання очільника краю.

В свою чергу начальник відділу ДАІ в Тернопільській області, полковник міліції Віктор Пак подякував керівництву області за високу оцінку роботи і запевнив, що й надалі поставлені завдання будуть виконуватися на тому ж рівні.

Коментарі вимкнені.