Тернопільські велосипедисти поїдуть Західним маршрутом

З 2 по 10 вересня 2011 року Міністерством у справах сім ї, молоді та спорту України та Всеукраїнським центром фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх” за підтримкою кабінету Міністрів України відбудеться VІІ Всеукраїнська велоестафета „Спорт для всіх єднає Україну! ”

Метою проведення заходу е пропаганда здорового способу життя серед населення всіх регіонів України та ідея щодо європейської інтеграції!

Велоестафета проходитиме за трьома маршрутами одночасно – це півдненний,  що стартує з м. Симферопіль , східний, що стартує з м. Луганськ, та західний, що 3 вересня прямує з м. Чернівці.

2 вересня 2011 року по 10 учасників з Хмельницького, Вінниці та Тернополя одночасно стартуватимуть, щоб вже 3 числа о 10 год. ранку ви рушити з м. Чернівці далі за Західним маршрутом велоестафети, який пройде через Івано-Франківськ, Ужгород, Львів, Луцьк, Рівне та Житомир аж до Києва в Пущу – Водицю. Під час перебування учасників естафети в областях відбудуться спортивно-мистецькі заходи з метою пропаганди здорового способу життя та  залучення усіх верств  населення до занять фізичною культурою і спортом.

Об’єднана команда велосипедистів з усіх областей України збереться біля Арки Дружби народів та попрямує на Майдан Незалежності, де відбудеться фініш VІІ Всеукраїнської Велоестафети „Спорт для всіх єднає Україну! ” та відбудуться спортивно-масові та культурно-мистецькі заходи до Дня фізичної культури і спорту.


 

-1 thoughts on “Тернопільські велосипедисти поїдуть Західним маршрутом

  • 18:40 | 31.08.2011 о 18:40
    Permalink

    Це дуже весело. Ха ха ха ха Серйозні пацани крутять педалі. 🙂 🙂 🙂
    Перенасиченість інформаційних потоків погано впливає на мою свідомість. Потрібно очиститись і перезагрузитись.
    Читав вчора статтю про тролів на Погляді.
    Як легко продати душу і кидатись негативом за гроші. Яскраві плями спокушують нас, головне не піддатись, а розумні просто уникають спокус.

Коментарі вимкнені.