Тернопільські водії провели репетицію Свята автомобілістів нагородженням найкращих маршрутів міста

27 жовтня тернопільські водії громадського транспорту попередньо відзначили професійне свято автомобіліста і дорожника. Найбільші урочистості цього дня відбулися в Народному домі «Перемога», куди для нагородження найкращих водіїв автобусних маршрутів завітали міський голова Тернополя Сергій Надал та начальник Управління транспорту, комунікацій та зв’язку – Ігор Мединський.

–       Робота водіїв оцінювалася за чотирма критеріями, – розповів Ігор Мединський. – По-перше, це – виконання графіку рейсу. Друге – санітарний стан автобуса. Третє – ввічливість водія та уважність його на під’їздах до зупинки. А також уважність його до тих добігаючи пасажирів, у котрих є порушення опорно-рухового апарату.

Ігор Григорович пояснив, що в оцінюванні роботи водія брали участь не чиновники, а чимала кількість пересічних тернополян. Для цього вони впродовж місяця дзвонили за спеціальним номером телефону в Управління, де дзвінки реєстрував головний спеціаліст. Надзвичайно багато було звернень і в письмовій формі, де люди описували, який маршрут в Тернополі вважають найкращим. Загалом же в опитуванні взяли участь близько 100 тернополян.

Всю зібрану інформацію Управління перевірило на предмет того, чи не було порушень на зазначеному маршруті в попередньому, і подало інформацію для відзначення цих людей напередодні Дня автомобіліста міському голові. Відповідно, всі водії, котрі працюють на маршруті, який тернополяни обрали найкращим, отримали грамоту з рук міського голови.

Також Ігор Мединський зауважив, що додаткове нагородження водіїв найкращих маршрутів – це вже особиста справа перевізників, котрі мали б врахувати перемогу своїх працівників на маршруті, і відзначити їх преміями.

В свою чергу, міський голова Тернополя Сергій Надал оголосив три маршрути, котрі отримали подарунки за перемогу в конкурсі «Найкращий автобусний маршрут міста Тернополя»:

–       Першим є маршрут №5, котрий належить нашому міському комунальному підприємству «Тернопільміськавтотранс». Далі – 13-ий маршрут фірми «Менс-сервіс» і маршрут №19 фірми «Менс Авто».

Після нагородження, водії та перевізники мали нагоду потішитися виступам естрадних та народних гуртів, виконавців. Так, танцював тут ансамбль народного танцю «Галичанка» тернопільської обласної комплексної школи мистецтв, виступала тернопільська співачка Надія Гураль, співала солістка народної вокальної студії «Шанс» (що у «Березолі») Тетяна Заядна, студентка медакадемії Тернополя – Айрета, співачка Елеонора та шоу-балет «Б’юті стайл». Гостем програми став і відомий співак та композитор, лідер гурту «Світозари» – Ігор Яснюк.

Побажаннями від ведучого – бути керманичами свого життя, а також зеленої вулиці на життєвих та автомобільних шляхах – завершили святкування того дня водії та перевізники. Але з нетерпінням чекають останньої неділі жовтня (30 жовтня), коли відбудуться офіційні святкування Всеукраїнського дня автомобіліста по всьому місту.

Святослав Журовський, «Погляд»

-1 thoughts on “Тернопільські водії провели репетицію Свята автомобілістів нагородженням найкращих маршрутів міста

  • 11:38 | 28.10.2011 о 11:38
    Permalink

    ЩЕ б Мединський з Надалом нормальний рух цих маршруток зробили і водіїв перевиховали, тобі б взагалі ціини не було, а так це все показуха

  • 19:59 | 29.10.2011 о 19:59
    Permalink

    гарна ідея. нарешті водії отримали добрі слова, а не крики і сварки пасажирів!

Коментарі вимкнені.