Тернопільських школярів, які пишуть, запрошують до участі у конкурсі «МАМ формат»

Організатором є фонд Нові Медіа. Конкурс проходитиме з 10 травня 2011 року до 15 вересня 2011 року включно.  Мета – активізація та посилення зв’язків між журналістами шкільних газет, в тому числі – між учасниками проекту «Молодіжна Акція Мультимедійна», відкриття нових талантів, виявлення приктики діяльності шкільних редакцій і практичних навичок у користуванні системою Мультима.

II. Умови участі в Конкурсі

1. Брати участь в Конкурсі може кожна школа, що знаходиться в Україні, в якій діє шкільна редакція чи гурток журналістики, а також окремо зареєстрована редакція у сервісі mammedia.com.ua, разом з повнолітнім опікуном видання, яке має обсяг більше трьох сторінок і яке до дня закінчення Конкурсу було зареєстроване в сервісі mammedia.com.ua та в рамках публікації мультими створеної за допомогою сервісу mammedia.com.ua мало опублікований репортаж.

2. Формат європейських цінностей слід розуміти як цілісність моральної, культурної, інтелектуальної та архітектурної спадщини Європи. Відповідно газета може містити від однієї такої тематичної рубрики, до повного видання присвяченому цій тематиці.

3. Надіслані матеріали повинні бути оригінальною творчістю Учасника, однак можуть містити загальнодоступні мультимедійні елементи за принципами Creative Commons. Роботи надіслані на конкурс не можуть в будь-якому з компонентів бути плагіатом; натомість, якщо є копією будь-яких інших творів або фрагментами інших робіт доступних на умовах ліцензії Creative Commons, повинні містити відповідне зазначення та опис. Учасник Конкурсу у відношенні до опублікованої роботи повинен мати повні авторські права в частині, що становить оригінал роботи. Конкурсними працями не можуть бути репортажі, які вже були опубліковані в будь-якій формі або будь-яким із засобів масової інформації.

III. Правила конкурсу

1. Для участі в Конкурсі треба відповідати всім нижчеокресленим вимогам.

2. Робота повинна бути опублікована до 15 вересня 2011 року, до 23:59, на сайті mammedia.com.ua.

3. Кожен Учасник повинен створити і опублікувати мультимедійний репортаж, використовуючи довільні засоби вираження, такі як: текст, відео, звук, фотографії, графіка, з мінімальним обсягом газети створеної в системі Мультима – 4 сторінки. Репортаж може бути окремою мультимою або ж її частиною.

4. Кожна робота має бути зголошена редакцією для прийняття участі в Конкурсі електронною поштою за адресою: mammedia.ua@gmail.com. Заявка повинна містити: в темі – гасло “Редакція Мультими”, а в змісті – назву опублікованої мультими з репортажем та посиланням на нього, разом із засвідченням школи, в якій видається шкільна газета, відповідно до Додатку № 1 до цих Правил.

5. Учасник конкурсу має повну свободу творчості. Перевагу буде віддано працям із  максимальним використанням набору інструментів пропонованих системою Мультима.

6. Роботи будуть оцінюватися з точки зору якості змісту: грамотність мови та журналістська ефективність; а також форми – навичок у використанні мультимедійних (відео, аудіо, графіка, фотографії, текст) засобів вираження.

IV. Нагороди та результати

 

1. Над оцінкою праць працюватиме спеціальне журі призначене Радою Фундації Нові Медіа.

2. Остаточний перегляд робіт та оцінка журі відбудеться до 30 вересня 2011 року.

3. Організатор залишає за собою право внесення змін до вердикту і скасування нагородження, якщо конкурсна робота отримувала нагороди або відзнаки на інших конкурсах.

4. Оголошення результатів Конкурсу відбудеться до 30 вересня 2011 року на веб-сайтах mammedia.com.ua та elekcii.org. Спосіб переказу нагород буде узгоджуватися з переможцями і це буде зроблено не пізніше ніж через 30 днів з дня оголошення результатів Конкурсу.

5. Організатор передбачив цінні призи для Учасників. Премії будуть вручені наступним чином за перше, друге і третє місце. Призи

  • 1-е місце: виїзд та участь у міжнародному медіа-таборі у Варшаві 01-12 жовтня 2011 р.;
  • 2-е місце: цифрові диктофони;
  • 3-е місце: флешки.

6. Рішення журі є остаточними.

7. Призові нагороди не можуть бути виплачені у фінансовому еквіваленті.

8. Нагороджені та відзначені в Конкурсі Учасники будуть проінформовані про вердикт журі електронною поштою; Організатор також зв’яжеться з опікуном редакції стосовно нагороджених та відзначених репортажів по телефону. Результати Конкурсу будуть оголошені публічно.

9. Конкурсні роботи будуть опубліковані на веб-сайті mammedia.com.ua, також можуть бути опубліковані в матеріалах Організатора, спонсорів нагород та медіа-партнерів без можливості гонорарів, лише в рамках промоції, відповідно до Закону від 1994 року про авторське право та суміжні права (1994, N 13, ст. 64).

V. Прикінцеві положення

1. При поданні на участь опублікованої праці Учасник підтверджує згоду з правилами Конкурсу, що містяться в цих Положеннях. Відправляючи заявку на Конкурс, Учасник дає згоду на використання своїх даних для цілей Конкурсу, одночасно маючи право до їхнього перегляду і виправляння.

2. Організатор залишає за собою право змінювати ці умови.

3. З правилами нинішнього Конкурсу можна ознайомитися на mammedia.com.ua.

 

Коментарі вимкнені.