Тернополян чекають 50-% знижки у Львові

Впродовж 16-18 грудня у Львові втретє відбудеться акція «Вихідні за півціни», під час якої основні туристичні об’єкти міста – магазини модного одягу, нічні клуби, кафе знижують ціни на свої послуги та товари вдвічі.

До участі в цьогорічній акції вже зголосилось більше 40 учасників, повідомили у прес-службі Львівської міської ради, – пише ЗАХІД.
« Акція планується чи не найцікавішою за весь час її проведення. Перелік учасників змінився не лише кількісно, а й якісно. До участі в акції 2011 року залучені салони краси, бутіки, магазини, нічні клуби – загалом понад 40 учасників, і з кожним днем їх стає все більше», – зазначила головний спеціаліст управління туризму Ольга Качмар.
Скористатись цим подарунком зможуть не лише туристи, але й мешканці Львова, які просто в ці дні завітають в один із закладів, що беруть участь в акції. Окремі заклади приготували спеціальні меню для відвідувачів.
Минулого року Львів відвідали гості з різних міст України та з-за кордону – Росії (Москва, Санкт-Петербург, Мурманськ), Польщі (Познань, Краків, Вроцлав), Великобританії (Лондон), Італії (Мілан), Канади (Торонто), Голландії (Міддельбург).
Більшість туристів про акцію дізналися завдяки рекламі на телебаченні та в мережі інтернет.
«Інформацію про «Вихідні у Львові за півціни» розіслано туроператорам, готелям, ресторанам, кнайпам, розважальним закладам, і не лише Львова, а й нашим партнерам по всій Україні, Польщі, Росії. Загалом новина про «Вихідні у Львові за півціни» облетіла близько 10000 адресатів нашої бази даних. Це дало змогу туристичним компаніям сформувати окремий туристичний маршрут до Львова саме на ці дні», – розповіла в. о. начальника управління туризму Галина Гриник.
Повний перелік учасників та деталі їхньої участі в акції розміщено на сайтах наших інформаційних партнерів: www.lviv.travelwww.city-adm.lviv.uahttp://visitlviv.nethttp://www.ot-ot.lviv.ua.

Коментарі вимкнені.