Тернополян хотіли нагодувати гнилим м’ясом

Працівники міліції виявили понад тисячу кілограмів неякісної замороженої м’ясної продукції під час перевірки одного з підприємств у Чортківському районі.

Днями співробітники відділу ветеринарної міліції спільно з працівниками СБУ в Тернопільській області провели відпрацювання торгових закладів та інших об’єктів підприємницької діяльності з виготовлення та зберігання продукції тваринного походження.

Під час перевірки одного з підприємств у Чортківському районі працівники міліції виявили понад тисячу кілограмів неякісної замороженої м’ясної продукції. Туші свинини та курятини підприємець зберігав у холодильних камерах, але жодних супровідних ветеринарних документів на продукцію представити не міг. Та й термін придатності м’ясосировини вже давно закінчився. Уся продукція була вилучена. Щодо порушника склали адміністративний протокол про адміністративні правопорушення.

Загалом, з початку року працівники ветеринарної міліції перевірили понад двісті об’єктів господарської діяльності. Як наслідок, до адміністративної відповідальності були притягнені сімдесят осіб. З обігу вилучили понад шість тонн неякісної продукції тваринного походження.

Відпрацювання щодо виявлення та припинення правопорушень та злочинів, пов’язаних з незаконним обігом продукції тваринного походження, триватимуть й надалі, повідомили у відділі зв’язків з громадськістю УМВС України в Тернопільській області.

Коментарі вимкнені.