Тернополян навчать дихати і “просвітлятись” за 1200 гривень

Організатори тренінгу з правильного дихання обіцяють навчити  успішно долати стресові ситуації, розвивати свої творчі здібності, позбавитись від забутих образ дитинства, які несвідомо заважають жити сьогодні. Відвідавши тренінг можна навіть зміцнити відчуття власної гідності і покращити взаємовідносини у суспільстві, досягнути стану глибокої релаксації і емоційної свободи, досягнути просвітлених станів свідомості, шляхом дихання, покращити стан свого здоров’я та самопочуття, навчитись краще володіти своїм тілом.

Це все відбувається методом ребефінгу –«зв’язаного і вільного дихання», розроблений Леонардом Орром у70-х роках на базі східних технік дихання, являє собою природній метод самодопомоги для вирішення особистих проблем, що накопичились всередині нас за життя. Завдяки ефективній терапії проблеми застарілих негативних емоцій, спогадів тасистем переконань вирішуються м’яко, швидко і надовго.

Тренінг проводять:  Жукова Тетяна Володимирівна та Шуть Назар Іванович.
Організатори попереджають, тривалість семінару-тренінгу: 6 днів (30 годин). Вартість 1200 грн. (при передоплаті –  скидка 100 грн.) Втім, конкретнго місця не повідомляють. Попри це, до участі вже зголосилось майже три десятки осіб.

Довідка

Ребефінг (від англ. rebirthing – повторне народження) – наука про те, як дихати енергією так саме як повітрям. Ребефінг був офіційно признаний як високоефективна психотерапевтична і загальнооздоровча технологія у 1974 році. Автор методики – Леонард Орр.
«Ребефінг – спосіб вивільнення почуттів та емоцій. Його перевага полягає в тому, що робота проходить на рівні глибинних пластів психіки, далеко за межами логічного мислення. В результаті звязаного і вільного дихання людина пропрацьовує проблеми, коріння яких походить із далекого минулого, івідпускає їх від себе на завжди».
Луїза Л.Хей (Сила всередині нас)

Позитивний результат цього методу очевидний – повне зцілення від емоційних проблем, які, в більшості випадків, являються причиною фізичних захворювань. Правильна практика цієї техніки дає універсальну і що саме головне, тотальну цілющудію на всю вашу сутність.
Олексій Корнеев (Цілюще дихання)

Ребефінг – методика, направлена на очищення свідомості людини. Ви пересвідчитись навласному досвіді, що кожний вірно проведений сеанс робить вас здоровішим, ажиття – кращим».
Геннадій Малахов (Створення власної системи оздоровлення).


Коментарі вимкнені.