Тернополян вчитимуть любити

До Дня міста готується випуск довідника під назвою «20 кроків, щоб закохатись у Тернопіль». Цей подарунок тернополянам та туристам приготували Громадська організація “Німецька молодь” спільно з благодійним фондом “З любов’ю та милосердям”.

Коли йдеш звичними вулицями, рідко звертаєш увагу на те, що бачиш щодня. Ми раді, що можемо нагадати тернополянам і показати гостям міста все те, чим пишаємось», – говорять автори посібника з кохання.

Довідник цікавий, насичений авторськими ексклюзивними фотографіями та, попри свою барвистість, достатньо інформаційний. Всередині міститься карта центру міста, багата довідкова інформація, короткі відомості про Тернопіль та основні чесноти, які якісно відрізняють місто від усіх інших. Окрім того інформація викладена не у стандартній довідниковій формі, в українському та англійському варіантах,  що виводить цей проект на значно вищий рівень.

«Тернопіль багатий не лише озером, і ми це ще раз підтвердимо», – стверджують координатор проекту Оксана Дяків та керівник Максим Черкашин.

Довідник можна буде придбати вже на День міста у точках продажу преси за доступною ціною, яка відповідатиме витратам на друк, щоб забезпечити доступність Довідника для кожного гостя та жителя міста.

 

Коментарі вимкнені.