Тернополяни не впізнавали Скрябіна

Скрябін та тернопільські виконавці зібрали декілька тисяч молодих тернополян на театральному майдані та ще декілька сот біля ставу.

До Дня молоді у Тернополі відбулися концерти. Щоправда не усе втішило людей, – пише газета “20 хвилин”.

“Чи це Скрябін чи ні?”

Практично весь день 26 червня на площі було людно. Вдень там відбувалися спортивні заходи, а вже о 18.00 розпочався святковий концерт. Спершу людей було небагато, проте о 20.00 площа була заповнена молоддю. Коли виступали місцеві артисти, тернополяни в основному спокійно слухали, а ось коли на сцені з’являлись гурти — підспівували та підтанцьовували.

Гарне свято, шкода, що погода погана, – каже тернополянин Олег Семчук. – Трішки б тепліше, то й люди “ожили” б. Але нічого, як стемніє, всі танцювати почнуть.

Чоловік не помилився. Близько 21.00 підтанцьовували уже більшість присутніх. Вигуками та емоціями майдан вибухнув, коли з’явився гурт “Скрябін”. Проте, коли Кузьма почав співати — дехто зі здивуванням зиркав на сцену.

Я не можу зрозуміти це Скрябін чи ні, – говорить тернополянка Вікторія Саулин. – Таке враження, що то або його двійник, або він п’яний. Голос “не його”, поведінка дивна, взагалі пісні наполовині припиняє.

Те, що Кузьма був не зовсім “у формі” – помітило багато міщан. Співак навіть вибачався за те, що в нього “пропав голос”. Це добряче зіпсувало настрій молодим людям, але з майдану ніхто не йшов.

Можна послухати файні пісні”

До речі у той же час концерт відбувався не лише на майдані. Виступали для тернополян і неподалік озера біля замку. Щоправда, там в основномсу звучали українські пісні. Послухати їх зібралися люди старшого віку. Вони теж отримали свою порцію свята на День молоді.

Оце правильно зробили, – каже тернополянин Остап Макар. – Там собі молоді скачуть, а тут можна послухати файні пісні. Людей небагато, але артисти виступають від душі. Мені подобається. Особливо отой зі “Світозарів” гарно сіпває.

Окрім поганої “форми” Скрябіна, журналіст на святі помітив й інший негатив. Зокрема пляшки з пивом та слабоалкогольними напоями в руках молоді. Одна з компаній на майдані навіть горілку в пластикові стаканчики розливала. Не сподобалося гостям свята й те, що величезний намет для звукорежисерів та освітлювальної техніки організатори розташували просто перед сценою. Через це сцену добре було видно лише тим, хто стояв по боках від неї.

Якось то не розумно, – скаржиться тернополянка Оксана Васюк. – Розумію, що то треба, але пам’ятаю концерти, коли такий намет або збоку ставили, або піднімали на пару метрів над землею.

Проте в загальному люди задоволені, як самі зауважують, і подіями, які відбувалися в місті 26 червня і фінальним концертом. Проте від останнього все ж чекали більшого.

Коментарі вимкнені.