Туристична справа на Тернопіллі має конкретну адресу

Розвиток туристичної справи на Тернопіллі має конкретну адресу: Тернопіль, вулиця Качали, три. Там розміщені дві організації, покликані пропагувати Тернопілля туристичне: комунальне підприємство Тернопільської обласної ради «Тернопільський обласний інформаційно-туристичний краєзнавчий центр» та Тернопільський обласний комунальний центр туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді. Ці дві організації символічно об’єднали зусилля у розвитку туризму в області і як регіональний центр туризму провели День відкритих дверей.

В ІНФОТУРЦЕНТРІ переконані: співпраця буде плідною, бо юні туристи згодом пропагуватимуть Тернопілля туристичне світові. «Наша співпраця – вона є символічною, адже ми знаходимося в одному приміщенні і тому хочемо, аби за нашим спільним офісом на вул. Качали,3 у Тернополі закріпилася назва регіональний центр туризму. Ми дуже зацікавлені в тому, щоб нас впізнавали і туристи, і тернополяни», – каже керівник ІНФОТУРЦЕНТРу Лариса РИМАР.

Директор Тернопільського обласного комунального центру туризму, краєзнавства, спорту таекскурсій учнівської молоді Роман ГУДИМА тежпереконаний, що крок до об’єднання – це правильно: «Ми хочемо, щоб розвиток туризму вТернопільській області йшов ширшим кроком, а саме: щоб нетільки у вигляді комерційного туризму могли об’єднатися всітуристичні фірми, а в зв’язку з тим, що наш центр єбезпосередньо позашкільним навчальним закладом, який впершу чергу надає додаткову позашкільну освіту з розвитку спортивно-туриської, краєзнавчої роботи, ми хочем це об’єднати, щоб краще почав розвиватися не тільки комерційний туризм, а йдитячо-юнацький туризм на теренах нашої області».

Начальник відділу зовнішніх зв’язків та промоції області виконавчого апарату Тернопільської облради Назар ЯВОРСЬКИЙ стверджує: «Це об’єднання підсилить туроботу,яка проведена, зокрема, Інформаційно-туристичним центром. Символічне об’єднання цих двох комунальних підприємств почало відбуватися в цьому році, і мирозумієм: щоб добитися ще більших висот у туризмі, варто об’єднувати всі засоби».

В ІФОТУРЦЕНТРі закликають до співпраці усіх, хто хоче пропагувати Тернопілля туристичне: «Наша співпраця в рамках угоди про співробітництво не є закрита. Ми запрошуємо і громадські організації, і науковців, і практиків туристичного бізнесу, і органи влади всіх рівнів долучатися, адже сьогодні найбільша проблема для Тернопільщини і розвитку туризму – це недостатня рекламно-маркетингова діяльність у сфері туризму. Саме з цією метою ми повинні об’єднувати зусилля», – розповіла під час Дня відкритих дверей регіонального центру туризму директор КП Тернопільської облради «Тернопільський обласний інформаційно-туристичний краєзнавчий центр» Лариса РИМАР.

Коментарі вимкнені.