Тимошенко знову змінила імідж, щоб сподобатись українцям

Лідер “Батьківщини” Юлія Тимошенко днями постала перед українцями в новому образі. Замість фірмової коси у неї вузол на маківці. На думку стилістів, з такою зачіскою вона одразу стала виглядати старшою, – повідомляє ТСН.

“Коли Юлія Володимирівна в уряді укладала волосся у вузол на потилиці, то асоціювалася з американською актрисою Грейс Келлі, чий образ вважається вершиною елегантності. А вузол на маківці – це вже образ вчительки з Радянського Союзу: порядної, доброї, але простакуватої. Така зачіска старить жінок, але, думаю, Юлія Володимирівна вибрала її недарма”, – розповіла стиліст Наталія Щорбань.

Вузлом на голові Тимошенко намагається залучити на свою сторону нових прихильників, передусім людей старшого покоління, пенсіонерів, вважає експерт з іміджу.

До речі, за останній рік це вже не перша спроба Леді Ю змінити образ. Вона все частіше розпускає косу, відвідуючи неофіційні заходи, або робить вузол на потилиці під час зустрічей з журналістами. Та і її відома коса навколо голови теж зазнала зміни з літа минулого року. Замість тугого вінця вона стала заплітати “рихлу” косу, яка ніби спадає вниз, а волоссю надала попелястий відтінок.

“Політики так просто не міняють зачіски, і якщо коса перестала працювати, то треба шукати щось нове. Ось Тимошенко і шукає”, – упевнена Щорбань.

-1 thoughts on “Тимошенко знову змінила імідж, щоб сподобатись українцям

  • 15:20 | 11.03.2011 о 15:20
    Permalink

    Ой ужас. Реально її страить і такий колір і зачіска. Ну але вона і без них – не дівчинка. Пора звикати, що й політики можуть старіти

Коментарі вимкнені.