У «Хмільному щасті» «фестивалем» тернопільских гуртів вітали “SounDJack” з Днем народженям

4 березня усі охочі могли привітати тернопільский гурт “SounDJack” з днем народження. Того вечора хлопці організували в честь річниці концерт у пабі “Хмільне щастя”. Це не був сольний виступ, а навіть невеличкий фестиваль тернопільских гуртів, що прийшли привітати своїх друзів з “SounDJack”.

Кожен гурт вітав іменинників словами і дарував пісні. Першим привітав SounDJack Андж з гурту “Орандж”. Для багатьох сольний виступ Анджа став несподіванкою, адже тернополяни звикли бачити його у ролі фронтмену гурту, а не як сольного виконавця.

Приємним сюрпризом для багатьох глядачів став виступ гурту “EGO”, який більш відомий як екс  гурт”Еліс”. Акустичне звучання гурту, скрипка і чудовий голос вокалістки додали вечору ліричної атмосфери, що огорнула паб “Хмільне щастя” .

Згодом лірика плавно перейшла у блюз-фанк-рок від гурту “Шафа Шамана”, а пізніше в акустичний панк-рок від “Алоізій Карамболь”. Різноманітності в акустичних ритмах вечора додала група “ThegEE’s”. Гурт грає музику в стилі Grung, який відомий багатьом завдяки творчості гурту Nirvana. Цікаво зазначити, що хлопці виконуючи відому пісню К.Кобейна “Smells like teen spirit” не співали приспів. Вокаліст “ThegEE’s” Саша Пахомов зазначив, що краще Кобейна приспів пісні не заспіває ніхто, тому навіть не варто пробувати.

Після невеличкої перерви гості свята в “Хмільному щасті” дочекались своїх улюбленців. На сцену вийшли іменинники – гурт “SounDJack”. Гурт одразу запалив розігріту публіку своїми піснями, а згодом на сцену піднялись і друзі-музиканти які хором співали пісні і вітали “SounDJack”.

Коментарі вимкнені.