У Кабміні порадили підприємцям скаржитися на факти здирництва з боку міліції

Міністр економічного розвитку і торгівлі Андрій Клюєв просить представників малого і середнього бізнесу повідомляти про факти здирництва з боку міліції на “гарячу” лінію Кабінету Міністрів і телефон довіри МВС, – пише ТСН.

За словами урядовця, найбільше зловживають службовим становищем працівники підрозділів по боротьбі з економічною злочинністю. Під час проведення міліційних перевірок господарської діяльності підприємців жертвами корупціонерів найчастіше стають торговці на ринках.

Віце-прем’єр допускає, що, можливо, треба буде обмежити число таких перевірок.

МВС також доручено розповсюдити на усіх ринках України інформацію про можливість для підприємців повідомляти про незаконні дії працівників правоохоронних органів, додав Клюєв.

“Ми чітко розуміємо, що неможливо за один день поміняти усю країну і позбавитися від корупції, але треба працювати над цим щодня, крок за кроком. І я закликаю представників бізнесу працювати над цим разом”, – резюмував міністр.

У свою чергу уповноважений уряду з питань дерегуляції Михайло Бродський додав, що варто скаржитися не тільки на міліціонерів, але й на чиновників, які перешкоджають веденню підприємницької діяльності.

 

Коментарі вимкнені.