У мешканки Борщівщини вкрали сумку із зарплатою і телефоном

22-річна мешканка Борщівщини потерпіла від рук неповнолітнього злодія. Дівчина, втративши пильність, позбулася власної сумочки, а разом з нею і гаманця з чималою готівкою.
Якогось вечора дівчина завітала до районного будинку культури на дискотеку. У вихідні молоді на вечірці було чимало, усі веселились та танцювали. Дівчина приєдналася до гурту, а сумку залишила на столику неподалік. Повернувшись за декілька хвилин дівчина застала столик порожнім. В розпачі заглядалася навколо, але спритного злодія вже й слід простив. А з ним пропав дорогий мобільний та гаманець з заробітною платнею отриманою напередодні – 1600 гривень.

Наступного дня потерпіла звернулася за допомогою до райвідділу міліції. Правоохоронці взялися ретельно розслідувати обставини злочину і невдовзі встановили особу злодія.
17-річний мешканець райцентру й досі не може пояснити, що штовхнуло його коїти протиправне. Парубок добре навчається, та й батьки старалися дати сину усе необхідне.
Того вечора хлопчину наче лихий попутав, підвела легкість, з якою можна було розжитися чужим добром. Парубок проходив неподалік столика, на якому лежала жіноча сумка. Поряд нікого, а руки самі потяглися до крадіжки. Схопив сумку та подався до виходу. У натовпі ніхто й не помітив злодія.
Розпорядитися чужим майном зловмисник не встиг. Правоохоронці вилучили вкрадені речі. А на парубка очікує суворе покарання. Проти затриманого порушено кримінальну справу.

Коментарі вимкнені.