У школі №16 билися хлопці з характером (фото)

17 грудня в Тернопільській школі №16 пройшов Чемпіонат міста з фрі-файту серед юнаків, юніорів та дорослих, в рамках благодійної соціальної акції «Я хочу бути спортивним!» . Це – підсумкове змагання серед спортсменів клубу «Характерник».

Валерій Чоботарь, керівник обласного осередку Всеукраїнської Федерації фрі-файту та контактних єдиноборств: «Ми сьогодні робимо свято – визначення найкращих, найсильніших. Хоча, як правило, всі, хто у нас тренуються, це вже найкращі».

У рамках міського чемпіонату з фрі-файту судді визначали кращих з кращих у трьох номінаціях: «Спортсмен року», «Характер року», «Надія року».

Професійні борці зізнаються: фрі-файт змінив їхнє життя. Особливо – після участі у першому козацькому реаліті-проекті «Мій лицарський хрест», що транслювався на телеканалі ІНТБ.

Максим Маркуш, учасник реаліті-проекту «Мій лицарський хрест»: «З’явилось натхнення більше займатись, хочеться більше працювати, стати кращим, виступати на змаганнях, показувати хороші результати».

Клуб «Характерник» проводить благодійну акцію «Я хочу бути спортивним». Хлопці відвідують місцеві навчальні заклади та демонструють там мистецтво контактних єдиноборств. Це робиться для того, кажуть вони, щоб популяризувати серед молоді здоровий спосіб життя.

Фото з групи Фрі-файт у Тернополі

Коментарі вимкнені.