У Тернополі маршрутки їздять там, де грошей більше

Водій маршруту № 19, замість того, щоб везти людей по своєму маршруту із “Сонячного” на “Дружбу”, їздив лише поміж “Подолянами” та залізничним вокзалом 24 серпня, – пише газета “20 хвилин”.

Свідком такої їзди був журналіст. На зупинку на вул. Симоненка маршрутка № 19 приїхала о 22.40. До транспорту підійшло семеро пасажирів, проте четверо відійшли, коли водій повідомив, що їде лише до залізничного.

 

– Тільки до Ж/Д. До Ж/Д і все, далі не їду. Возити нікого не буду, – пояснив він людям.

 

Коли ж автобус таки приїхав до залізничного, водій розвернув транспорт та припаркувався на виїзді з вокзалу, що неподалік зупинки, під світлофором. Він відчинив двері та голосно сказав “Заходьте, їдемо”.

 

– Я думаю, сьогодні маршрутки їздять не там, де повинні, а там, де грошей більше, – припустив один з пасажирів автобуса. – Навіщо йому вести 10 людей з БАМу на “Дружбу”, якщо він між “Подолянами” і залізничним по декілька десятків возитиме.

 

За поясненнями ми звернулись у міське управління транспорту. Там здивувались почутому.

 

– Як так самовільно змінив маршрут? – перепитав Ігор Мединський. – Та це ж не припустимо. Можу я від вас отримати деталі інциденту і номер транспорту? Якщо інформація підтвердиться, водій працювати не буде – це ж грубе порушення.

 

Деталі пану Мединському ми пообіцяли надати безпосередньо в публікації.

 

– Я вважаю, що за таке потрібно звільняти, бо водіям та перевізникам неодноразово пояснювали правила роботи, – каже він. – Але нехай буде так. Цього разу водія звільняти не будемо, але доб’ємося, щоб перевізник належним чином його покарав. Проте на майбутнє, якщо такі факти надійдуть в управління, винуватцям доведеться забути про роботу водіїв громадського транспорту в Тернополі.

 

ДОВІДКА

 

Поскаржитись на неправомірні дії водіїв громадського транспорту чи роботу самого транспорту можна в міське управління транспорту за номером 52-15-14 або 1580.

 

-1 thoughts on “У Тернополі маршрутки їздять там, де грошей більше

  • 16:39 | 26.08.2011 о 16:39
    Permalink

    Після 19 години марно пробувати доїхати від другої лікарні до Східного Всі сімки після 19-ї пасажирів не беруть,закінчують роботу

  • 09:26 | 27.08.2011 о 09:26
    Permalink

    І правельно роблять,тому,що це їх приватний транспорт,а не Мединського,чи іншго начальничка…,а Мединський хай краще думає,як заохотити перевізників а не заставляти,чи наказувати.

Коментарі вимкнені.