У Тернополі в будинку за адресою Старий Ринок,3 обвалилась частина стіни

31 березня у Тернополі, близько двадцятої години, обвалилась стіна при вході до підвалу житлового будинку на вулиці Старий Ринок три. Внаслідок обвалу ніхто не постраждав. Мешканці першого та другого під’їздів, яким цей підвал належить, сьогодні вранці звернулися до Провінційних вістей зі своєю проблемою. Телефоном вони повідомили, що вже не один місяць зверталися до свого ЖЕКу за допомогою, але відповіді не отримали.

Знімальну групу Провінційних вістей, яка прибула за адресою, біля місця обвалу зустріла мешканка цього будинку. Говорити щось на камеру жінка відмовилася. За кадром розповіла, що обвалену стіну побачила у четвер ввечері, коли поверталася додому. Каміння нагору ще звечора повиносили мешканці будинку.

Про проблеми зі стіною люди неодноразово повідомляли ЖЕК. Втім, той не реагував. Сьогодні міський голова розповів, підприємство “Залізничник”, яке обслуговувало цей будинком, ліквідоване. Тепер цією проблемою має займатись інший ЖЕК – приватне підприємство “Східний масив”.

– Передані будинки на обслуговування новим ЖЕКом і, відповідно, цим людям буде допомагати і буде з ними працювати той, я тільки не знаю який там ЖЕК, – “Східний масив”. Наскільки я знаю, сьогодні начальником управління житлово-комунального господарства є саме там і вони сьогодні цим питанням займаються, – повідомив з цього приводу міський голова Тернополя Сергій Надал.

Коментарі вимкнені.