У Тернополі тотально перевірять перевізників!

маршруткаУ першому кварталі 2012 року Міністерство інфраструктури перевірить 365 ліцензіатів, які здійснюють вантажні та пасажирські перевезення автомобільним транспортом у внутрішньому та міжнародному сполученні.

План перевірок затверджений наказом Головавтотрансінспекції № 280 від 21 грудня 2011 року, повідомляє агентство “ЛІГАБізнесІнформ” із посиланням на прес-службу міністерства.

Територіальними управліннями Головавтотрансінспекції в АР Крим, областях та Києві розроблені регіональні графіки перевірок ліцензіатів.

Отже, у січні-березні 2012 року буде проконтрольовано діяльність 24 і 25 автоперевізників Донецької та Харківської області відповідно.

По 20 перевізників фахівці Головавтотрансінспекції перевірять у Дніпропетровській області та Закарпатті, 19 – у Луганській, по 18 у Києві та Київській області, 17 – у Хмельницькій, 16 – у Криму, 15 – в Чернівецькій області, 14 – в Івано-Франківській, 13 – в Чернігівській.

По 10 ліцензіатів перевірять у Вінницькій, Волинській, Запорізькій, Кіровоградській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Херсонській, Черкаській областях.

У Севастополі Головавтотрансінспекція проконтролює роботу п’яти автомобільних перевізників.

-1 thoughts on “У Тернополі тотально перевірять перевізників!

  • 21:33 | 5.01.2012 о 21:33
    Permalink

    в Тернополі всьо чотко. мер тримає на контролі.

Коментарі вимкнені.