У Тернополі у відповідь на привітання жінки освідчувалися працівникам ДАІ у коханні

Напередодні 8 березня та у день свята працівники ДАІ по всій Україні вітали жінок-водіїв, даруючи квіти, тематичні сувеніри та гарний настрій. Не залишилась осторонь і Тернопільська Державтоінспекція.

У цій області подібні акції  проходять вже 10 років поспіль. Ідея вручати приємні сюрпризи до свята народилася в області ще на початку двохтисячного року. З того часу правоохоронці із задоволенням підтримують традицію.

От і цього разу два екіпажі ДАІ із міського та обласного підрозділів  зранку вирушили на вулиці обласного центру із завданням – привітати якомога більше водіїв прекрасної статі.

Працівники ДАІ говорять, що колись жінок за кермом було набагато менше. «А тепер на вулицях Тернополя можна все частіше зустріти водіїв прекрасної статі», – кажуть інспектори і поспішають з привітаннями до чарівної жінки. Не пройшло й п’яти хвилин, як припаркуввся ще один легковик, яким керувала дама. «Приємно дарувати радість та хороший настрій жінкам у весняний сонячний день», – діляться міліціонери думками.

Тернополянки виходили з авто та отримували від автоінспекторів букети та вітальні листівки.

«Молодці, я й не сподівалася на такий приємний сюрприз, – каже одна з жінок-водіїв. – Немає слів для вдячності, справжні чоловіки».

Дехто з жінок-водіїв навіть у коханні автоінспекторам зізнавався. «Відтепер на людей у формі дивитимусь по-іншому, – каже тернополянка. – Вони мені таке сьогодні свято зробили!».

Не залишилися поза увагою працівників ДАІ і жінки, які працювали у цей день. У автомобілі швидкої медичної допомоги, міліціонери привітали майже увесь екіпаж, вручивши лікарям квіти та сувеніри.

Поздоровили й водія тернопільського тролейбуса. Жінка зізналася, що одразу зрозуміла,навіщо її зупинили – адже правил не порушує. «Вдома зранку чоловік вручив квіти, а тепер ще й працівники ДАІ», – посміхається. Поки жінку вітали, люди із тролейбуса визирали через вікна. Тролейбус вирушив по маршруту, а пасажири, посміхаючись, махали руками тим, хто щойно привітав їхнього водія. Працівники ж  ДАІ вітали жінок увесь святковий день.

Коментарі вимкнені.